На зборах громади Рибак розповів про початок будівництва у Комарівцях нової школи, на яку він залучив кошти

На зборах громади Рибак розповів про початок будівництва у Комарівцях нової школи, на яку він залучив кошти

16.04.2018, 10:42

У неділю, 15 квітня, народний депутат України Іван Рибак взяв  участь у зборах громади села Комарівці, що на Сторожинеччині.

- Люди дуже позитивно сприйняли новину про те, що невдовзі розпочнеться будівництво нової школи, яка так необхідна для найменших мешканців села. За моїм поданням Урядом виділено кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва навчального закладу. Тож незабаром буде закладено першу цеглину, - розповів Іван Рибак

- Про ці та інші досягнення у Сторожинецькому районі поспілкувалися з присутніми на зібранні жителями. Крім цього, обговорили актуальні питання та потреби для розвитку громади. Зокрема, мова йшла про утеплення фасаду місцевого дитячого садочка, спорудження сучасного ігрового майданчика в центрі села та інше. Окремо прозвітував про результати роботи народним депутатом у парламенті.

- Також говорили про запровадження медичної та освітньої реформ в нашій державі. Особливу увагу приділив “Новій українській школі”, адже для вчителів, дітей та батьків це все нове.

- Вже з 1-го вересня 2018 року першокласники розпочнуть навчання по новій системі, яка потребує оновлення класних кімнат молодшої школи. Мова йде про спеціальні парти, меблі, інтерактивне обладнання, навчальні посібники та інше. Для цього необхідне додаткове фінансування з державного бюджету. Тому намагатимусь і далі сприяти у покращенні умов навчання молодого покоління українців.

- Адже попередньо вдалося вже чимало зробити для комфорту учнів та вчителів у школах - проведено енергоефективні заходи по заміні вікон та дверей, придбано нові комп’ютери та мультимедійне обладнання, оновлено меблі та інше.

- Можливо дехто скаже, що це не є робота парламентаря. Але для мене завжди одним із пріоритетних завдань було і буде питання якості дошкільної та середньої освіти. Адже освічена молодь – це майбутнє України! - висловив переконання Іван Рибак. 

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Ivan Rybak.

1