На запрошення «Батьківщини» юні буковинці вітали мам малюнками

На запрошення «Батьківщини» юні буковинці вітали мам малюнками

11.05.2015, 01:02

Сьогодні в парку ім. Т.Г.Шевченка буковинські активісти облпарторганізації ВО «Батьківщина» та громадської організації «Батьківщина молода» запропонували юним відпочивальникам привітати їхніх мам малюнками. Діти створювали свої шедеври на асфальті (для цього їм надали кольорову крейду) або робили листівки з паперу, прикрашаючи їх візерунками, які малювали фломастерами чи олівцями.

Сюжети малюнків були найрізноманітніші. Хтось зображав своїх мам, хтось – цілі свої родини, навіть з домашніми улюбленцями; хтось підкреслював, що його мама - українка символами України (гербом і прапором). А хтось – мабуть, згадуючи найкращі дні відпочинку з мамою і дні, коли мама була спокійною в мирні дні – дописував «Крим наш» і писав загальновідомі абревіатури про ПТН.

«Для перехожих в парку наша пропозиція привітати мам в такий оригінальний спосіб стала приємною несподіванкою, - розповідає заступник голови облпарторганізації ВО «Батькіщина» Альона Гливко. – І діти, і їхні мами насправді були раді цій нагоді. Щирі емоції, відкритість, спілкування, нові знайомства – це те, чого почасти бракує людям, навіть найріднішим. Ми нагадали перехожим про День матері. І не тільки дітям, які долучилися до нашої акції, а й тим, які просто пройшли далі. Але я сподіваюся, що після нашого нагадування вони також привітали своїх мам!»

Мами усіх учасників акції  були розчуленими. А діти отримали солодощі і після виготовлення листівок та малюнків на асфальті ще й розважилися конкурсами, які підготували для них «батьківщинівці». 

1