На Вижниччинні депутати підтримали УКРОПівця та звернулися до керівництва країни з пропозицією удосконалити податкове законодавство

На Вижниччинні депутати підтримали УКРОПівця та звернулися до керівництва країни з пропозицією удосконалити податкове законодавство

26.01.2017, 20:12

На останній сесії Вижницької міської ОТГ депутати підтримали звернення  колеги-укропівця Олександра Клима.

Зокрема йдеться про підприємців, які просили депутата від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП»  ініціювати звернення ради ОТГ  до центральних органів влади з пропозицією вивчити можливість  і внести зміни в чинне податкове законодавство.

«Підприємці висловлюють занепокоєння та стурбованість тим, що у зв’язку з підвищенням рівня мінімальної заробітної плати при умові максимально можливої ставки  єдиного податку 20% різко зросли об’єми податкового навантаження пов’язані зі сплатою ПДФО та ЄСВ. Крім того підприємці наголошують про абсолютно неприйнятні  та необґрунтовані суми штрафних санкцій», - йдеться у зверненні.

Також підприємці незадоволені тим, що при прийнятті  законів та змін не проводяться жодні громадські обговорення.

Отож, на сесії Вижницької міської ОТГ депутати підтримали підприємців зі зверненням від укропівця Олександра Клима і звернулися до Кабінету міністрів України, Верховної Ради України та до Адміністрації президента України з пропозицією вивчити можливість  і внести зміни в чинне податкове законодавство.

1