На виборах мають перемагати молоді, незаплямовані та амбітні політики

На виборах мають перемагати молоді, незаплямовані та амбітні політики

11.10.2012, 01:28

Жодні передвиборчі перегони не обходяться без соціологічних опитувань, які, зазвичай, замовляють політичні партії або окремі кандидати по мажоритарним округам. І ні для кого не таємниця, що ці дослідження спеціально підтасовуються під окремого кандидата задля маніпуляції громадською думкою. Як насправді ж будуть голосувати чернівчани – знають тільки вони самі.

Незаангажовані опитування громадської думки достовірно показують той факт, що усім набридли брудні політичні кампанії, набридли політики із заплямованою репутацією, які будь-якою ціною готові потрапити до Верховної Ради. Ці ж опитування доводять, що чернівчани хочуть бачити при владі молодих, незаплямованих, амбітних та розумних політиків, які готові працювати задля вирішення проблем та питань чернівчан. Так, серед кандидатів у народні депутати по 201-му мажоритарному округу істотно набирає обертів прихильність городян до Віталія Ткачука, діючого депутата обласної ради та відомого усім своєю ліричною творчістю. Цифри із його рейтингом свідомо приховуються опонентами, оскільки його передвиборча кампанія досить помітна, оригінальна, європейська та відкрита, що помічають городяни. Він не дозволяє собі вдаватись до брудних політичних технологій, постійно зустрічається із виборцями, а його програма є цілком реальною для реалізації у сесійній залі Верховної Ради. За короткий проміжок часу популярність Віталія Ткачука істотно зросла, що дозволяє стверджувати – молодий політик фаворит серед чернівчан, а тому, поза сумнівом, має усі шанси гідно представляти інтереси Чернівців та його жителів у парламенті.

Чернівчани шукають альтернативу двом конкурентам, які активно борються між собою та не клопочуться про інтереси чернівчан. І така альтернатива є – Віталій Ткачук. А тому, якщо така тенденція збережеться, то результати виборів по 2011-му округу можуть усіх здивувати.

Петро ПРОКОПИК

На редакційну адресу надійшов лист від чернівчанина, в якому він висловив своє бачення виборчої кампанії в обласному центрі. Зважаючи на суспільну значимість порушених у дописі проблем, цікаві думки і спостереження редакція оприлюднює його без змін.  

1