На вул. Червоноармійській також планують будівництво церкви. Мешканці - проти

На вул. Червоноармійській також планують будівництво церкви. Мешканці - проти

15.06.2012, 20:57

Про це пише блогер у чернівецькій мережі "ВКурсі":

"14 червня цього року за адресою Червоноармійська 113 відбулися збори, де вирішувалося питання стосовно побудови нового собору неподалік від багатоповерхових будівель, що знаходяться неподалік, приблизно біля АЗС «Укрнафта» навпроти гаражного кооперативу, біля дослідної станції.


Я, звісно, приймав участь і категорично  відмовився. Але декілька цікавих моментів я собі зафіксував:
Мене дуже здивувало, що більшість (біля 95%) відмовилися і категорично не хочуть ніякого собору. 


  1. Неподалік, на розі вул. Стасюка та Комарова, біля ринку, навпроти готелю «Черемош»  є собор, неподалік від школи № 22 є ще один, трохи нижче (біля кладовища)  - ще один. Ну, і як ви зрозуміли, не вистачає ще одного. Питання НАВІЩО стільки соборів. Це що, в нас стільки грішних людей?

  2. В нашому місті немає ні одного нормального басейну. Хіба не краще на тому ж місці побудувати щось на кшталт спортивного закладу. Має бути не гірше, а то і корисніше.

  3. Хіба та людина, яка буде чути дзвони з того собору (там велика кількість житлових багатоквартирних будинків) буде висипатися і йти з гарним настроєм на роботу?

Загалом мені важко зрозуміти, як в наш час можна таке робити і невже люди настільки консервативні й вірять в те, що їм допоможе ще один собор, а не вони самі. Чи не краще розвивати і пропагувати здоровий спосіб життя та розвивати інфраструктуру

Рішення було прийнято міською радою. Ніхто не запитав людей, чи вони цього хочуть".


1