На вечірньому засіданні Народної ради Чернівецької області: Хочете триматися за портфелі – не пройде!

На вечірньому засіданні Народної ради Чернівецької області: Хочете триматися за портфелі – не пройде!

25.02.2014, 12:51

Під час засідання Буковинської Народної ради слово взяв Дмитро Краб. Перед початком свого виступу він зазначив, що його делегували люди з Майдану.

- Так вже сталося, що багато депутатів, в тому числі і тих, хто зараз є в Народній раді, не мають довіри серед народу. Найблищим часом ми з громадою будемо обговорювати питання про легітимність Народної ради. Народна рада – це народна, а не депутатська. Цілком можливо, що збереться друга Народна рада, яка буде дійсно народною, - зазначив представник громади (як він себе представив).

Далі делегат підняв питання про Виконком міської ради. За його словами, опозиційні депутати обіцяли, що до його складу увійдуть представники місцевого Євромайдану.

- Цього не сталося. …Я вам скажу так – «нє пройдєт!». Хочете триматися за портфелі – пробуйте. Особисто я залізо-бетонний – мене не зламати! (в малій залі зааплодували).

Дмитро подякував представникам Правого сектору, мовляв, якби не вони, то ні його ні інших громадян на засідання просто би не пустили.

Присутні на вечірньому засіданні по різному оцінювали емоційний виступ хлопця. Одні переконані, що його слова звичайний популізм, інші – що саме таких людей потрібно до влади. Окремі депутати навіть не на жарт обурилися таким виступом.

Джерело: chv.tv

1


КОМЕНТАРІ (4)

avatar

Володимир Антонюк

25 лютого 2014 13:08

avatar

КАНАЛУ ПРОМІНЬ ЗАБОРОНИЛА ЗНІМАТИ НОВА ВЛАДА

25 лютого 2014 17:33

ВСІ ОБІЦЯЛИ ВІДМІНИТИ ПЕНСІЙНУ РЕФОРМУ!!! тАК ВІДМІНІТЬ І НЕ ДУРІТЬ ЛЮДЕЙ!!! НАРОДНА РАДА ЗАЙМАЄТЬСЯ СЛОВОБЛУДСТВОМ І З'ЯСУВАННЯМ СТОСУНКІВ! ГАНЬБА ПРИСТОСУВАНЦЯМ.

avatar

Революціонер

25 лютого 2014 21:34

avatar

Маріанна Антонюк

26 лютого 2014 15:44