На урочистостях у Чернівцях Іван Рибак закликав не пропустити у владу реваншистів та ставлеників Кремля

На урочистостях у Чернівцях Іван Рибак закликав не пропустити у владу реваншистів та ставлеників Кремля

23.08.2018, 17:31

Сьогодні, напередодні 27-ї річниці Дня Незалежності України, у Літньому театрі міста Чернівці народний депутат України Іван Рибак привітав буковинську громаду з найголовнішим святом нашої держави. Побажав всім присутнім міцного здоров’я, благополуччя, миру та злагоди у кожному домі.

- Окремо наголосив, що за останні 4 роки нам вдалося досягнути багато перемог та звитяг. Ми вибороли свою державу, створили боєздатну армію, впровадили важливі реформи, а також настійливо постукали у двері НАТО та Європейського Союзу. Саме ці роки після Революції Гідності об'єднали українську націю та дали потужний імпульс до розвитку України. Радий, що зміг взяти у цьому активну участь, - поділився враженнями від святкового дійства парламентар. 

- Але сьогодні головним нашим спільним завданням є не пропустити у владу реваншистів та ставлеників Кремля. Тому побажав буковинцям мудрості, наполегливості, чіткої політичної позиції та віри у щасливе майбутнє України.

Під час урочистостей у Чернівцях, з нагоди державного свята, за заслуги перед українським народом народний депутат України Іван Рибак вручив грамоти Верховної Ради України голові Чудейської ОТГ Анатолію Піцулу, директору Вижницького коледжу прикладного мистецтва імені В.Ю. Шкрібляка Роману Гаврилюку, секретарю Сторожинецької міської ради Ігорю Матейчуку, головному спеціалісту по роботі з ветеранами Вижницької районної ради Івану Бойко та директору Ржавинецького закладу загальної середньої освіти Юрковецької сільської ради Заставнівського району Віктору Агатію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Рибак: Вітаю з Днем Державного Прапора України!

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Ivan Rybak.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Це буде правильне рішення, як і надання пенсіонерам пільг на проїзд у маршрутках

avatar

Flutor

23 серпня 2018 22:14