На центральних дорогах Буковини залатали ями

На центральних дорогах Буковини залатали ями

29.05.2015, 15:41

На центральних дорогах Чернівецької області завершили ямковий ремонт. Нині ліквідовують ямковість на дорогах територіального значення.

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомили у службі автомобільних доріг області.

- По мірі виділення коштів ліквідовуємо ямковість на дорогах територіального значення, - каже заступник начальника служби автодоріг області Юрій Бучка. - З 29 травня починаємо виконувати роботи струменевими машинами. Це не ямковий ремонт, ми ліквідовуємо тріщини, незначні деформації, викришування дороги струменевим методом. Для того, щоб ці тріщини не збільшувались. Ми так працювали і в минулому році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак про те, чому Чернівецька область серед найгірших з ремонту доріг: "Не треба мені розповідати, що немає фінансування"

Також у службі автодоріг області відреагували на нещодавнє повідомлення міністра інфраструктури Андрія Пивоварського. Нагадаємо, він заявив, що Чернівецька область одна з найгірших з темпів ліквідації ямковості на дорогах. У службі автомобільних доріг області пояснюють, що така ситуація виникла через великий об'єм руйнування покриття на наших дорогах.

- Є такі дороги обласного і районного значення, які не ремонтувались по кілька років, - каже заступник начальника служби автодоріг області Юрій Бучка. - Раніше не було фінансування. Цього року ми показали об'єктивну ситуацію, наскільки у нас дороги зруйновані. Тому по ліквідації ямковості на всіх дорогах області ми не на останніх позиціях, але десь усередині по Україні. Щодо центральних доріг міжнародного та національного значення, то ямковість на них ліквідована на 100 відсотків.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Їзджу щодня ніде не бачив щоб дорогу латали, брехуни

avatar

таксист

29 травня 2015 19:46

Ямковий ремонт, або розкрадання грошей

avatar

Клим

30 травня 2015 20:45