На трасі чернівецького МСЦ 'Суперкрос' відбувся ІІ етап Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками

На трасі чернівецького МСЦ "Суперкрос" відбувся ІІ етап Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками

21.05.2013, 22:48

У Чернівцях перемогу виборювали 33 екіпажі мотокросменів з Великої Британії, Нідерландів, Швейцарії, Швеції, Німеччини, Бельгії, Франції, Естонії, Литви, Латвії, Чехії, Молдови, Росії, Білорусії.

Після першого етапу Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах із колясками, що відбувся у Швейцарії у лідерах перебували бельгієць Бен АДРІАНСЕН і нідерландець Бен ван де БОГААРТ (екіпаж №3). Другими з відставанням на 2 бали йшли французи  Валентин ЖИРОД і Ніколас МУССЕТ (екіпаж №6), а третіми опинилися латвійці Яніс і Ларі ДАЙДЕРСИ (екіпаж №11).


У Чернівцях, за результатами І заїзду трійку лідерів очолили  французи Ніколас МУСЕТ та Валентин ЖИРОД (екіпаж №6), другий результат показали нідерландець Етьєн БАКС і латвієць Каспарс СТУПЕЛІС (екіпаж №2), а третій – бельгієць Бен АДРІАНСЕН і нідерландець Бен ван де Богаарт (екіпаж №3). У другому заїзді бельгієць Бен АДРІАНСЕН і  нідерландець Бен ван де Богаарт (екіпаж №3) піднялися на першу позицію, друге місця зберегли нідерландець Етьєн БАКС і латвієць Каспарс СТУПЕЛІС (екіпаж №2), а закрили трійку лідерів латвійці Дженіс і Лоріс ДАЙДЕРСИ (екіпаж №11).


У загальному заліку ІІ етапу Чемпіонату світу на першу сходинку вийшов екіпаж нідерландця Етьєна БАКСА і латвійця Каспарса СТУПЕЛІСА (екіпаж №2). Другу сходинку посіли французи Ніколас МУСЕТ та Валентин ЖИРОД (екіпаж №6). На третьому місці опинилися бельгієць Бен АДРІАНСЕН та нідерландець Бен ван де БОГААРТ (екіпаж №3).

Десятиразовий чемпіон світу нідерландець Даніель ВІЛЕМСЕН через травму показав 12-й результат.

Зазначимо, що наступний етап Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками відбудеться 26 травня у німецькому місті Шведт.

 

Прес-офіс Чемпіонату світу з мотокроссу в Чернівцях

 

Для додатквої інформації: Георгій Боднараш, 0663684345

1