На Сторожинеччині влада ігнорує нагальні проблеми учасників бойових дій на Сході України, - 'Побратими України' (+документи)

На Сторожинеччині влада ігнорує нагальні проблеми учасників бойових дій на Сході України, - "Побратими України" (+документи)

05.09.2017, 17:49
"Побратими України" зустрілися з головою Чернівецької обласної ради Іваном Мунтяном.
 
Про це повідомив керівник обласної організації Сергій Качмарський.
 
- Сьогодні "побратими" навідались в Чернівецьку обласну державну адміністрацію із зверненням до влади. Головна причина нашого візиту  до "будинку із левами" це повна бездіяльність та ігнорування  владою в Сторожинецькому районі нагальних проблем учасників бойових дій на Сході України. Ми неодноразово звертались і до мера, і до місцевих депутатів із проханням  про допомогу. На сьогоднішній день їхня реакція дорівнює нулю. Наведу лише декілька  прикладів  їхньої бездіяльності, - розповів Сергій Качмарський
 
1.Чому не виплачується одноразова допомога сім'ям загиблих в Сторожинецькому районі  в розмірі 7500 грн?
2.Скільки коштів  було виділено для встановлення "Алеї Слави" загиблим бійцям? Де пам'ятник? Нагадаю, що у одного з героїв Іллі Леонтія (загинув 17.06.2014) залишилось п'ятеро дітей.
3.Чому не прийнято рішення про надання 100 % пільг на житлово-комунальні послуги сім'ям загиблих?
4.Чому не прийнято  остаточне рішення щодо виділення земельних ділянок, які мають бути виділені згідно Закону України?
 
І таких проблемних питань  існує ще цілий десяток. Членами спілки було складено колективне звернення із  повним переліком  всіх запитань до влади, яке було передано голові Чернівецької обласної ради Івану Мунтяну.
 
Він, в свою чергу, пообійцяв допомогти нам і на наступній сесії обласної ради поставити на обговорення депутатами порушені  нами питання. Сподіваємося, що він людина слова!!! У свою чергу, наша політична партія "Побратими України" разом із спілкою  теж не будуть більше терпіти прииниження та тиск з боку представників влади в Сторожинецькому районі. Ми толерантні люди, але все в житті має певну межу, - сказав Сергій Качмарський.
 
Герої, які віддали своє життя за наше майбутнє, точно не заслуговують такого ставлення до себе та своїх родин. Герої не вмирають !!!
Світлина від BukNews.
 
Світлина від BukNews.
Світлина від BukNews.
Світлина від BukNews.
Світлина від BukNews.
1