На сьогоднішній сесії Чернівецької міської ради 'будуть продаватись Живі душі', - вважають мешканці вулиць Гонти, Ольжича, Козачука

На сьогоднішній сесії Чернівецької міської ради "будуть продаватись Живі душі", - вважають мешканці вулиць Гонти, Ольжича, Козачука

29.09.2011, 16:20

Пропонуємо увазі читачів лист, який надійшовна нашу редакційну адресу.

"На жаль, казка про яку вчора, 28 вересня, на останній комісії говорили можновладціі, як і у класиків, встигла закінчитися, так і не розпочавшись.

Мерія та відділ Архітектурно-культурної спадщини відкликає свої припаси, аби не вести судів - так було  вчора повідомлено О.М. Шибою. Отже, сьогодні на сесії фактично вирішуватиметься наша доля, або майже як по сюжету Гоголя, будуть продаватись Живі душі.

Внесенне у реглемант питання про будівництво на вулиці Гонти, 20, знову ж таки, про що багатьом стало відомо лише вчора, повинне бути вирішене і так мало надії, що на нашу користь. Гроші, гроші та гроші - лаконічне пояснення й надто вагомі наслідки, хоча кому як - що таке 2-3 сотні життів, якщо не брати до уваги думку їх власників?!..

Ми, мешканці, дуже просимо Вас, шановні представники ЗМІ, прийти на сьогоднішню сесію, та дати розголос цій ситуації. Ми Вам дуже вдячні, що Ви напротязі такого довгого часу висвітлюєте нашу біду серед загалу, пробачте, що знову вимушенні звертатися до Вас, але теперішнє залежить не від нас, нам і на нього не дають право.

Будь ласка, ми не знаємо коли розглядатиметься питання по Гонти 20, але віримо, що все таки вдасться зафіксувати  той бардак, що відбувається і, напевно, буде відбуватися під час його вирішення. Минулого разу на сесії робили все можливе аби нашу проблему вирішували без присутності преси, не сумніваємося про такі ж намагання й сьогодні. Але надія живе до останнього, і вона в нас не згасла...

З повагою, мешканці Гонти, Ольжича, Козачука
Тел.0958795809 Ірина

Вчора, нагадаємо, по вул. Гонти 20 знову почалося незаконне будівництво!!! Як було сказано І.П.Мандзюком, суд, без участі Мерії та представників від постраждалих вулиць, певно що дуже «гуманний», відмінив рішення сесії та дав «добро» на будівництво. У якій правовій державі ми живемо, панове?!!! І де воно взагалі, це право та закон, що стає таким гнучким, коли названа ціна питання?!! Що можна додати, в черговий раз людям, або як нас називають, «бидлу», було показано, як все та всі продаються та які міцні кумівські-дружні зв язки в деякий панів серед «верхівок» міста!!!