Під час обстрілу з гранатомету у Донецькій області загинув старший солдат з Буковини

Під час обстрілу з гранатомету у Донецькій області загинув старший солдат з Буковини

10.01.2018, 15:03

Сьогоні зранку на Сході України загинув житель Чернівецької області. Це старший солдат батальйону “Донбас” – Володимир Анадіб, 1986 року народження. Чоловік народився на Херсонщині та одружився у селі Тереблече, на Глибоччині. У нього залишилися дружина та 2 синів.

ВОЛОДИМИР ШВЕДЮК, ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ВІЙСЬКОВИЙ КОМІСАР: “Він загинув сьогодні зранку у селі Новолуганське, Донецької області. Під час обстрілу з гранатомету. Осколок потрапив в шию. Загинув по дорозі в лікарню”.

Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук висловив співчуття родичам загиблого у зоні АТО Володимира Анадимба.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ОДА.

"Від імені Чернівецької обласної державної адміністрації та від себе особисто висловлюю щирі співчуття рідним та близьким військового Володимира Борисовича Анадимба. Наш краянин ніс службу у 4-му батальйоні "Донбас-Україна", захищав східні рубежі нашої держави від російської агресії", - йдеться у повідомленні.

"10 січня 2018 року від отриманого бойового поранення Володимир Анадимб загинув. Своє життя молодий відважний український військовий віддав за мир і цілісність України. Його смерть – непоправна втрата для родини та друзів, всієї громади Глибоччини та його рідного села Тереблече. Сиротами залишилися двоє дітей Володимира Анадиба. Нехай Господь дасть сили перенести важку втрату всім, хто знав військового-Героя. Схиляємо голови у молитві за воїнів Української держави. Вічна пам'ять та Царство Небесне Герою!", - йдеться у тексті співчуття.

Джерело: https://bukovyna.tv/na-shodi-ukrayiny-zagynuv-zhytel-bukovyny/

Раінше ми повідомляли: 

31-річний старший солдат, який жив на Буковині, загинув сьогодні зранку в Донецькій області

Старший солдат батальйону "Донбас"  - Володимир, 1986 року народження загинув внаслідок травми, отриманої під час вибуху у селі Травневе, Донецької області. Попередню інформацію ІА АСС стало відомо із власних джерел.

Володимир народився на Херсонщині та одружився у селі Тереблече, Глибоцького району.

Відомо, що трагедія сталась сьогодні зранку. Але уся інформація поки ще уточнюється

Інформаційне агентство АСС повідомлятиме про усі подробиці .

1