На ринку 'Центральний' під час пожежі згоріло 44 торгових місця (+фоторепортаж Петра Кобевка)

На ринку "Центральний" під час пожежі згоріло 44 торгових місця (+фоторепортаж Петра Кобевка)

05.11.2014, 16:25

Як вже повідомляли раніше на території ринку «Центральний», що на вул.Д.Загула, 9, 5 листопада о 04.52 сталася пожежа.

До її ліквідації залучався склад та техніка трьох міських пожежних підрозділів управління ДСНС у Чернівецькій області. Пожежу локалізовано о 06.56. Жертв немає. Площа пожежі до 400 кв.м. Причини пожежі встановлюється.

05 листопада 2014 року о 04 год. 52 хв. на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу на території ТОВ ринок «Центральний» по вул. Д. Загули у Чернівцях.

Пожежа виникла в торгових металевих прилавках, що розташовані в центральній частині ринку, повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

До місця виклику було направлено два відділення чергового караулу ДПРЧ-1, два відділення групи пожежогасіння АРЧ АРЗ СП, два відділення ДПРЧ-2 Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Перший пожежно-рятувальний підрозділ прибув на місце події вже за 2 хвилини. Площа пожежі склала 400 кв.м..

О 05 год. 55 хв. пожежу було локалізовано, а о 06 год. 56 хв. – ліквідовано. Завдяки діям пожежно-рятувальних підрозділів від вогню було врятовано більшу частину ринку. Вогнем знищено металеві павільйони, де виникла пожежа. Причина виникнення пожежі та сума збитків встановлюється.

Всього до ліквідації пожежі було залучено 9 одиниць техніки та 42 чоловіки особового складу.



На місце пожежі під час її ліквідації перебували секретар міської ради Ярослав Кушнірик, заступник міського голови Георгій Леонтій. За попередніми даними дирекції ринку, пожежею пошкоджено 11 місць загального користування та 33 торгових місць, які були передані підприємцям для обслуговування на договірних відносинах. З підприємцями працюють представники дирекції ринку та фахівці департаменту економіки міської ради.

За розпорядженням секретаря міської ради Ярослава Кушнірика створено комісію, яка перевірить стан дотримання правил торгівлі на ринку «Центральний» та вжиття заходів для оперативного відновлення роботи ринку в повному обсязі. Комісію очолює заступник міського голови Георгій Леонтій.

Фоторепортаж Петра Кобевка

1


КОМЕНТАРІ (2)

а де потірявся мер Чернівців? ні слуху,ні духу

avatar

цікаво

05 листопада 2014 14:32

Ой ! Вей! А мер наш виграв путівку в Америку! Готується!

avatar

До "цікаво"

05 листопада 2014 20:27