На російсько-українській війні загинув Сергій Проданюк з Кельменеччини (ОНОВЛЕНО)

На російсько-українській війні загинув Сергій Проданюк з Кельменеччини (ОНОВЛЕНО)

06.12.2018, 10:20

Про смерть військового сказав на сесії міської ради секретар міськради Василь Продан

"Підтвердили смерть військовослужбовця, Сергія Проданюка, 1969 року народження, служив у 10 бригаді. Загинув під час виконання службового обов'язку 29 листопада" - сказав Василь Продан. 

У чернівецькому військкоматі розповіли журналістам Інформаційного агенстства АСС, що Сергій жив у Кельменецькому районі. З двох років виховувався у дитячому будинку у Чернівцях. 

Прощатимуться з Сергієм Проданюком 08.12.2018 року, у суботу, в Чернівцях, о 10 ранку, у церкві УГКЦ, на вулиці Капеланській. 

Як інформує ТСН, Сергія Проданюка після бою 29 листопада у районі населеного пункту Кримське вважали зниклим безвісти. А потім стало відомо, що він мертвий, а тіло - у бойовиків. Всі ці дні йшли перемови, і у середу в присутності представників ОБСЄ незаконні формування таки повернули тіло. 

Відео “ТСН”

Джерело: https://acc.cv.ua/ 

ДОВІДКА: 

Чернівецький обласний військовий комісаріат інформує

Солдат ПРОДАНЮК Серій Григорович 1969 року народження.

В жовтні 2017 року КЕЛЬМЕНЕЦЬКИМ районним військовим комісаріатом (РВК)  був направлений в навчальний центр Старичі Львівської області для проходження військової служби за контрактом.

В подальшому проходив військову службу в 10 окремій гірсько – штурмовій бригаді.

25 листопада 2018 року загинув під час виконання завдань по захисту Батьківщини в районі населеного пункту Кримське, Луганської області.

08 грудня 2018 року о 10.00 годині в церкві Різдва Присвятної Богородиці по  вул. Капеланська 31 відбудеться похоронна церемонія.

О  12.00 годині біля пам’ятника Т.Шевченка,  відбудеться церемонія прощання. Після завершення прощання, церемонія поховання відбудеться на центральному міському кладовищі (Годилів).

1