На Різдво рейсовий автобус «Київ-Чернівці» з 14 пасажирами застряг у Житомирській області

На Різдво рейсовий автобус «Київ-Чернівці» з 14 пасажирами застряг у Житомирській області

07.01.2017, 17:55

Рейсовий автобус Iveco, який із чотиринадцятьма пасажирами вночі 7 січня рухався із Києва до Чернівців, рятувальникам довелося відбуксовували на автозаправній станції поблизу села Старий Любар Любарського району.

Про це повідомляэ прес-служба ДСНС України у Житомирській області.

«7 січня близько 02:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по відбуксируванню рейсового автобусу з пасажирами. На місце виклику виїхало відділення бійців ДСНС 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік.

Як з’ясовано, рейсовий автобус Iveco рухався із Києва до Чернівців. Поблизу села Старий Любар Любарського району водії вирішили заїхати на автозаправну станцію, однак далі продовжити рух автобус не зміг. На той час у ньому перебувало 14 пасажирів.

Водії, оцінивши стан машини, зателефонували до рятувальників та повідомили, що довести до місця призначення людей не можуть.

Ще до прибуття бійців ДСНС четверо пасажирів зв’язалися із своїми родичами, які через деякий час забрали їх на власному автотранспорті», - йдеться у повідомленні.

У результаті взаэмодії рятувальників та водіїв за допомогою тросу, транспортний засіб відбуксирували до пункту обігріву центральної районної лікарні. Вже на місці пасажирів та 2 водіїв автобусу нагодували та надали місця для відпочинку.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області 4 січня на 115 км автодороги Київ-Чоп сталося відразу п’ять ДТП.

Житомир.info

1