На ремонт буковинських автошляхів виділили майже 340 млн грн

На ремонт буковинських автошляхів виділили майже 340 млн грн

15.09.2016, 22:35

Зокрема йдеться про те, що використання коштів з перевиконання митних платежів на ремонт та будівництво доріг дало реальну можливість покращити ситуацію в дорожньому господарстві області. Перелік об’єктів з виконання робіт з будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг державного значення на 2016 рік, затвердила облдержадміністрація та погодили Укравтодор і Міністерство інфраструктури. Сума коштів на зазначені цілі становить 338,7 мільйона гривень, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Зараз тривають роботи на напрямку Чернівці - Тереблече, Чернівці - Вашківці - Вижниця. Відремонтовано 3,11 км дороги на Заставну (через села Чуньків, Кадубівці).

У вересні буде розпочато ремонт об’їзної дороги біля Хотина та на ділянці Чернівці-Лужани, а також окремих ділянок у Хотинському та Новоселицькому районах на трасі Житомир - Чернівці.

До кінця року планується провести капітальний ремонт окремих ділянок в межах Хотинського, Кельменецького, Сокирянського районів. 

1