На позачерговій сесії міськради Тарас Бабух доповість про ситуацію на 'Чернівціводоканалі', трьох посадовців якого затримали на хабарі

На позачерговій сесії міськради Тарас Бабух доповість про ситуацію на "Чернівціводоканалі", трьох посадовців якого затримали на хабарі

19.07.2018, 18:32
Трьох посадовців КП «Чернівціводоканал» затримали на хабарі. Мова йде про значні суми.
 
Інформація про затримання підтвердив на своїй сторінці у Facebook міський голова Олексій Каспрук.
 
Наразі очікуємо коментарів правоохоронців.
У водоканалі кореспонденту molbuk.ua підтвердили, що зараз на підприємстві тривають слідчі дії. Працівники СБУ прибули у водоканал приблизно о 16.00.
 
Приміщення закрили, працівників попросили залишатися у кабінетах. До якої години будуть тривати слідчі діїі і з якої приводу у водоканалі не знають. 

Начальник водоканалу Анатолій Чабан у відпустці. На місці перебуває виконувач обов’язків Тарас Бабух.
  
Міський голова Олексій Каспрук підписав розпорядження про скликання позачергової сесії Чернівецької міської ради VІІ скликання 26 липня о 09:30. 

Про це повідомляє у прес-служба міської ради. 

Відповідно до статей 42 та 46 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статті 47 Регламенту Чернівецької міської ради VІІ скликання, враховуючи звернення депутатів Чернівецької міської ради VІІ скликання від 17.07.2018 року міський голова Олексій Каспрук підписав розпорядження про скликання позачергової сесії Чернівецької міської ради VІІ скликання 26 липня 2018 року о 09.30 годині в сесійній залі міської ради.

На розгляд засідання винесено питання про ситуацію, що склалася на КП "Чернівціводоканал". Доповідає з цього питання перший заступник начальника КП "Чернівціводоканал" Тарас Бабух. 
 
Джерело:  promin.cv.ua, molbuk.ua
1