На посади силовиків призначено осіб, які вірою і правдою служили Партії регіонів  - Рада Чернівецького Майдану

На посади силовиків призначено осіб, які вірою і правдою служили Партії регіонів - Рада Чернівецького Майдану

10.03.2014, 13:54

Заява

   Рада Чернівецького обласного об’єднання «Майдан» глибоко стурбована діями керівництва держави з приводу призначень керівників відомств силового блоку в Чернівецькій області, що відбулись без громадських обговорень та без врахування громадської думки.

На керівні посади силових структур знову прийшли люди, які вірою і правдою служили Партії регіонів у позаминулому скликанні.

    Буковинська громада, як і вся Україна, в листопаді минулого року вийшла на акції протесту саме з причин, зазначених вище.

    Ми застерігаємо посадових осіб держави від так званої «підкилимної»  чи кулуарної діяльності. Україна є Європейською країною і український народ не гратиме «за правилами середньовіччя».

     Звертаємося до здорового глузду всіх, хто здійснює кадрові  призначення і застерігаємо, що в цьому процесі не може існувати аргументація «революційна доцільність», а тим більше різного роду протеже. Вважаємо, що такої кадрової політики в Україні бути не може.

   Разом з цим, закликаємо владу  до співпраці з Радою ЧОО «Майдан» та спільного вирішення нагальних питань, в тому числі і кадрових.

 Ухвалено на Раді ОО «Майдан»

7 березня 2014 року,

м.Чернівці

1