На 'Порубному' добудують другу чергу вантажного терміналу, а у МАПП  'Сірет' - тунель для сканування та бокси для перевірки автомобілів

На "Порубному" добудують другу чергу вантажного терміналу, а у МАПП "Сірет" - тунель для сканування та бокси для перевірки автомобілів

07.12.2016, 21:01

Про можливість добудови у 2017 році другої черги вантажного терміналу на МАПП «Порубне», що дасть змогу пропускати в три рази більше вантажного транспорту, повідомив голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук. 

У 2017 році також заплановано провести модернізацію МАПП «Сірет», зокрема підвести комунікаційні системи, побудувати стоянку, тунель для сканування та бокси для перевірки легкових і вантажних автомобілів. Це дасть змогу розвантажити потік транспортних засобів, зменшити черги на кордоні та скоротити у часі процедуру проходження митного контролю та перетину кордону. Про це повідомив голова Сучавської повітової ради Георге Флутур. 

Питання пропускної спроможності із розширення смуг руху автотранспорту через пункт пропуску «Порубне – Сірет» на українсько-румунському кордоні, а також можливості підготовки спільного транскордонного проекту із розбудови та модернізації інфраструктури зазначеного пункту пропуску обговорено у ході зустрічі голови обласної державної адміністрації Олександра Фищука та голови обласної ради Івана Мунтяна з головою Сучавської повітової ради (Румунія) Георге Флутуром за участі керівництва митних, податкових, дорожніх служб з обох сторін.

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Мне  жаль  Георга Флутурема!   Все,  о  чем  клянется  Фищук,  вранье.  Пока  в УКСе  работает Пуршага,  да руководит ОГА  Фищук,   подвижек  со  строительством  не  будет.  Они сделают  все  возможное,  чтобы  зарубить  стройку.  Пример- использование  дорожных  и таможенных  денег,  когда  "не  освоенными"  оказались  более 500 миллионов гр.

avatar

Йося

07 грудня 2016 19:29