На польовій дорозі між Гордівцями та Орестівкою у ДТП травмувалися двоє осіб, одна з яких –  дитина

На польовій дорозі між Гордівцями та Орестівкою у ДТП травмувалися двоє осіб, одна з яких – дитина

13.07.2021, 22:49

Сьогодні ввечері, 13 липня, до поліції надійшло повідомлення про ДТП на Хотинщині. Внаслідок зіткнення транспортних засобів на польовій дорозі між селами Гордівці та Орестівка травмувалися двоє осіб, одна з яких – неповнолітня дитина. Їх медики госпіталізували в лікарню для встановленням точного діагнозу та надання відповідної допомоги.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції №5 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції. Правоохоронці з’ясували, що на польовій дорозі між населеними пунктами 29-річний водій автомобіля «Daewoo», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав перевагу у русі та зіткнувся із легковиком «ВАЗ 2110» під керуванням 30-річної жительки села Рукшин.  Внаслідок аварії травми отримали двоє людей: 8-річна донька кермувальниці та водій автомобіля «Daewoo».

Лікарі їх госпіталізували до лікарні для визначення остаточних діагнозів та надання медичної допомоги. У дитини – закрита черепно-мозкова травма, у чоловіка –вивих плеча і струс головного мозку.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

  
1