На перший дзвоник Папієв піде в школу Яценюка і братів Бурбаків

На перший дзвоник Папієв піде в школу Яценюка і братів Бурбаків

01.09.2013, 07:10

У неділю, 1 вересня, голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв візьме участь в урочистостях з нагоди Дня знань у гімназії №4 обласного центру (м. Чернівці, вул. Щепкіна, 2). Початок о 09.00. Запрошуються представники засобів масової інформації. Про це повідомляє прес-служба ОДА. 

Нагадаємо, що одним з найвідоміших випускників цього навчального закладу є лідер опозиції Арсеній Яценюк. Тут також вчилися брати Бурбаки. 

Сьогодні, 1 вересня, голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв привітав з початком нового 2013/2014 навчального року та Днем знань першокласників гімназії №4 м. Чернівці. Звертаючись до присутніх він зазначив, що нинішній день є початком нової дороги – дороги до знань та нових звершень. «Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для найменших - першокласників. Сьогодні в загальноосвітніх навчальних закладах Буковини для понад 10-ти тисячі школярів вперше пролунає шкільний дзвоник, вони сядуть за парти, а перед ними відкриється незвіданий цікавий шлях навчання, - сказав керівник виконавчої влади краю. – Освітянська галузь Буковини покращується, модернізується та стрімко розвивається – наша область першою в державі виконала програму «Шкільний автобус», спостерігається стала динаміка у комп’ютеризації шкіл, підключенні до мережі Інтернет тощо. Тобто, крайова влада докладає усіх зусиль, аби завдання і доручення Глави держави, його нові соціальні ініціативи «Діти – майбутнє України» виконувались на найвищому рівні, а діти здобували знання та виховувались у найкращих умовах».

Не менш важливим, за словами голови облдержадміністрації, буде цей навчальний рік і для одинадцятикласників, яким доведеться обирати свій майбутній професійний шлях. Михайло Папієв привітав з Днем знань і педагогічний колектив гімназії, подякував вчителям та наставникам за їх самовіддану наполегливу працю та побажав творчого натхнення і майстерності, від яких залежить майбутнє як чернівецької громади, так і всієї України.

 Фото з сайту Чернівецької гімназії №4

1 вересня секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин візьме участь в урочистостях з нагоди Дня знань у гімназії №7 (м. Чернівці, проспект Незалежності, 88). Початок о 09.00.

У неділю, 1 вересня, голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв візьме участь в урочистій академії з нагоди посвяти першокурсників Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича, яка відбудеться в центральному корпусі вишу. Початок об 11.00. Запрошуються представники засобів масової інформації.

1


КОМЕНТАРІ (5)

ну поперше ,папієв піде в школу де навчаються учні які мають одні з найкращих успіхів в області в навчанні по олімпіадах,ЗНО і т д.. тобто губернатор відвідає і привітає учнів з початком навчального року

по друге, такі випуснкники як яценюк та бурбак то ГАНЬБА! бо школі в якій навчалися НЕ ДОПОМОГЛИ НІЧИМ!

А от дуже добре що губернатор прийде ТО ХАЙ ПОДИВИТЬСЯ НА ПОДВІРЯ ШКОЛИ ДЕ ЯМИ ТА РУЇНИ І ДІТИ КОЖНОГО ДНЯ ВИМУШЕНІ ОМИНАТИ ЯМИ!!!!!!!!!!! ТО НАПЕВНО ПАПІЄВ ЯКЩО ВІН МУЖИК ВИДІЛИТЬ КОШТИ НА БРУЩАТКУ НА ПІДВІРЯ ШКОЛИ ТА НА СТАДІОН бо такі яценюки-бурбати ТІЛЬКИ ГОВОРЯТЬ А КОЛИ БУЛИ головними премєрами,банкірами ТО НАЧХАЛИ НА ШКОЛУ ,ПОЗОРНИКИ

 

те що є зараз в гімназі навчання на високому рівні та ремонт класів то завдяки директору,вчителям та батькам!

А ЯЦЕНЮКАМ,БУРБАКАМ ТАМ ВСЯКИМ   Г А Н Ь Б А!!!

avatar

Василь

30 серпня 2013 13:51

Підтримую Василя!подвір'я такого престижного навчального закладу занедбане..Невже таким "знатним" випускникам хоч би заради піару важко навести там лад? 

avatar

Петро

31 серпня 2013 23:43

Випусники!  Давайте у сі разом скинемось і відремонтуємо школи, їх подвіря!  А дерибанщики з освіти і ОДА (василі-петри) хай їдуть на джипах і відпочивають на мальдівах за бюджетні гроші!!!!!!!

avatar

Батьківський комітет

31 серпня 2013 23:51

Хто вам сказав, що я вчився? Я був маленьким брехунцем

avatar

Бурбак

01 вересня 2013 10:16

А може досить шукати шару і просто один раз не вкрасти всі гроші,  якзі здають батьки дітей, не ділитися з Малишевською і старим Баером і самим відремонтувати ту площадку? 

avatar

Славік

01 вересня 2013 13:24