На Новоселиччині протестують проти призначення одіозного Дудки

На Новоселиччині протестують проти призначення одіозного Дудки

27.04.2014, 19:53

25 квітня 2014 року в місті Новоселиця Чернівецької области місцеві мешканці протестували проти обрання головою Новоселицького районного суду одіозного судді Миколи Дудки. Як повідомив депутат Новоселицької районної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Іван Попадюк, Дудка був повторно обраний головою райсуду 22 квітня. Про це BukNews повідомили у прес-служба Чернівецької обласної організації ВО "Свобода".

"22 квітня збори суддів обрали головою Новоселицького районного суду одіозного Миколу Дудку. Обрання цієї кандидатури ми розцінюємо не інакше, як плювок в обличчя громади району. Ми боролися не за те, аби одіозні фігури, які вповні виявили свою суть за попередньої влади, зараз знову повернулися на владні посади. Через такі призначення довіри до суду як не було, так і не буде", - наголосив Іван Попадюк.

Націоналіст додав, що до новосельчан, які прийшли з протестом до приміщення райсуду, сам Микола Дудка не вийшов. Його колеги пояснили, що під час зборів, на яких обирався голова райсуду, розглядалися інші кандидатури, але "вони не пройшли".

"Мешканці Новоселиччини не змиряться із таким головою суду. Тому ми вимагатимемо відставки не лише Дудки, але й тих суддів районного суду, які його обрали", - зазначив свободівець.

1


КОМЕНТАРІ (1)

а чого там не було "сотні кулявлоб"? Цей суддя задовільняє  "сотню кулявлоб" яка складається з 12 рекетирів бурбаково-федорукового ринку Добробут бо він їм земельки підкине у районі?

avatar

жужа

27 квітня 2014 18:23