На Новоселиччині чекають на повернення 'ригів': за роки господарювання Артема Семенюка - сина Папієва -  Мамалигівська громада недоотримала  більше мільйона гривень

На Новоселиччині чекають на повернення "ригів": за роки господарювання Артема Семенюка - сина Папієва - Мамалигівська громада недоотримала більше мільйона гривень

05.04.2016, 19:50

Про це повідомив народний депутат України Григорій Тіміш. Відповідне звернення він направив на ім'я в.о начальника ДФС області пана Матіоса. 

- Створила мама коника, а коник без ноги... Новостворена Мамалигівська громада (село Драниця) недоотримала за роки господарювання синка Папієва більше мільйона гривень. - Про це народний депутат України Григорій Тіміш написав на своїй сторінці у ФБ, - Споруди, що на землях поза межами населеного пункту, передавалися в час "правління януковців". На той час голова Чернівецької ОДА Папієв, все що його цікавило, забирав за безцінь у громад області.

Ніхто сьогодні не може знайти газдів-януковців, договору оренди на землі під споруди немає, сільській бюджет недоотримує більше ста тисяч щомісячно, починаючи з 2012 року.

Всі ці афери із землею робилися за часи головування регіонала Нікітовича. Пальцем об палець не вдарила і сьогоднішня ґазда району пані Бойко, яка не приховує своїх симпатій до регіоналів і всім любить розповідати, що регіонал з Новоселиччини був би кращим депутатом. Доамна Євгенія, Ви стали ініціатором створення нової громади на сході району , чому немає боротьби за копійку, яка має піти в скарбничку сільського бюджету? Ви при владі більше року, а у ваших діях немає бажання навести лад в районі. Це справжній злочин, і що про це думають новосельчані і жителі Драниці, яким загрожує скорочення робочих місць при такому ставленні до справ? Всі мають сказати своє слово. Я впевнений на всі 100, що цю справу замовчують спеціально, всі чекають на повернення ригів, бачу пані голова РДА також. 

Я розумію що без Генеральної Прокуратури тут не обійтися. 

За півтора мільйона гривень Драницька громада,  її господарі могли б побудувати три!!!! стадіона зі штучним покриттям 42 на 20 для розвитку спорту в селі ,  покращити стан справ з матеріальною базою в школі і садочку, доказати всім що новостворена громада має право на життя! 

Поки що депзапит на конкретних виконавців. Чекатиму на відповідь і реакцію правоохоронних структур, - повідомив депутат Тіміш. 

 

1