На мікрорайоні  'Гравітон' вшанували пам'ять жертв Голодоморів в Україні

На мікрорайоні "Гравітон" вшанували пам'ять жертв Голодоморів в Україні

27.11.2016, 00:21

Україна на своєму шляху до встановлення Незалежності пройшла дуже багато трагічних подій. Зокрема, Голодомори 1921-22, 1932-33 та 1946-47 рр., стали роками скорботи та печалі. Щорічно четверту суботу листопада у країні проголошено Днем пам’яті про жертви цієї трагедії. Український народ шанує День пам’яті жертв Голодоморів як дату великої скорботи, адже про той жахливий час не можна згадувати без сліз на очах!

Ми не маємо права забувати свою історію та минуле! Це спільний біль, спільна пам’ять, спільний обов’язок не забути правду про злочин.

Цього року «Громадянська позиція» разом з громадою мікрорайону "Гравітон" вшанували пам'ять жертв Голодоморів в Україні. Предстоятель церкви апостолів Петра і Павла - отець Назарій та предстоятель церкви Св.рівноап.Кн.Ольгии - отець Сергій провели панахиду за загиблими жертвами Голодомору. Опісля відбувся поминальний обід. Ми повинні передавати цю правду з покоління в покоління. Адже життя людини — найцінніший дар, дорожчий за всі цін­ності на землі.

 Прес-служба «Громадянська позиція»

1