На медичну конференцію до БДМУ приїхали 800 молодих науковців

На медичну конференцію до БДМУ приїхали 800 молодих науковців

27.03.2013, 21:27

На медичну конференцію до БДМУ приїхали 800 молодих науковців Традиційно уже десятий рік поспіль БДМУ виступає організатором перспективного наукового форуму, який об’єднує молодих науковців – однодумців з України та інших держав. Роботу конференції відкрив професор Тарас Бойчук, ректор університету, який привітав учасників наукового форуму та побажав плідної роботи та гарних вражень від конференції.

До вітання долучився Віталій Смандич, лікар-інтерн БДМУ, голова студентського парламенту Буковини. На І пленарному засіданні свої доповіді представили Вікторія Юзько, голова комісії з міжнародних зв’язків Студентської ради та Василь Мосійчук, голова Студентської ради БДМУ. В роботі Х Ювілейної міжнародної медико-фармацевтичної конференції студентів і молодих вчених “Актуальні питання медицини і фармації” візьмуть участь близько 800 учасників з України, Білорусі, Росії, Молдови, Придністровської Молдавської Республіки, Узбекистану, Румунії, Польщі, Німеччини, Франції. Під час конференції працюватимуть 27 секцій у лекційних залах та аудиторіях БДМУ. З секційних засідань англійською мовою “Theoretical medicine” і “Clinical medicine” проводиться online-трансляція.


В рамках наукового форуму відбудеться І Симпозіум “Стан та перспективи розвитку студентського самоврядування”, присвячений проблемам студентського самоврядування, діяльності молодіжних наукових об’єднань, міжнародної та міжвузівської співпраці студентських наукових товариств вищих навчальних закладів. В рамках симпозіуму відбудуться лекції, тренінги з розвитку креативності, лідерських якостей та Форум представників студентських наукових товариств вищих навчальних закладів України з міжнародною участю.

 

Упродовж 27-28 березня у Буковинському державному медичному університеті працюватиме Х Ювілейна міжнародна медико-фармацевтична конференція студентів та молодих вчених «Актуальні питання медицини і фармації».

Урочисте закриття, підведення підсумків та нагородження переможців відбудеться в палаці «Академічний» (вул. Шіллера, 11) 28 березня 2013 року о 12 годині.

Оргкомітет

Довідка

Традиційно уже десятий рік поспіль БДМУ виступає організатором перспективного наукового форуму, який об’єднує молодих науковців – однодумців з України та інших держав.

В роботі Х Ювілейної міжнародної медико-фармацевтичної конференції студентів і молодих вчених «Актуальні питання медицини і фармації» візьмуть участь близько 800 учасників з України, Білорусі, Росії, Молдови, Придністровської Молдавської Республіки, Узбекистану, Румунії, Польщі, Німеччини, Франції.

Під час конференції працюватимуть 27 секцій у лекційних залах та аудиторіях БДМУ. З секційних засідань англійською мовою «Theoretical medicine» і «Clinical medicine» проводитиметься online – трансляція, що дозволить розширити коло слухачів конференції та залучити їх до наукової дискусії.

В рамках наукового форуму відбудеться І Симпозіум «Стан та перспективи розвитку студентського самоврядування», присвячений проблемам студентського самоврядування, діяльності молодіжних наукових об’єднань, міжнародної та міжвузівської співпраці студентських наукових товариств вищих навчальних закладів. В рамках симпозіуму відбудуться лекції, тренінги з розвитку креативності, лідерських якостей та Форум представників студентських наукових товариств вищих навчальних закладів України з міжнародною участю.

1