На київському відкритті 'Союзу учасників АТО' народний депутат Бурбак зустрів мужніх буковинців

На київському відкритті "Союзу учасників АТО" народний депутат Бурбак зустрів мужніх буковинців

13.05.2015, 20:56

Сьогодні, в концертному залі Українського дому відбулось  урочисте відкриття Громадської організації «Союз учасників АТО», яка покликана надавати допомогу у вирішенні соціальних питань та отриманні пільг бійцями, що приймали участь у бойових діях на Сході України.

 На заході були присутні представники керівництва МВС і Національної гвардії України, народні депутати та громадські діячі, військовослужбовці й правоохоронці, а також бійці добровольчих батальйонів, які пліч о пліч захищають державу від посягань недругів.

В заходах з нагоди урочистого відкриття "Союзу учасників АТО" взяв  участь народний депутат України від 204 в/о округу (Чернівецька область), перший заступник голови Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю Максим Бурбак. 

- Зустрів своїх друзів на відкритті громадської організації "Союз учасників АТО". Зустрів на відкритті ГО "Союз учасників АТО" мужніх буковинців, - розповів народний депутат України Максим Бурбак. -  Вдячний за запрошення організаторам. Впевнений, що створення такої організації дуже вчасне. Наш комітет готовий співпрацювати з цією організацією і разом шукати шляхи вирішення проблем для наших захистників. P.S: Дружба, зароджена в екстремальних ситуаціях - найміцніша.

«Ми піклуємося про кожного учасника АТО. Всі, хто захищав, захищає і буде захищати нашу державу, може не хвилюватися, він та його родина захищена. Новостворена організація «Союз учасників АТО» буде всебічно допомоги всім без виключення у вирішені їх питань», - цитує прес-служба Національної гвардії України слова заступника міністра внутрішніх справ, генерал-полковника Сергія Ярового. 

У ході заходу в підтримку організаторів виступили волонтери, народні депутати та народна громада, а артисти Академічний Ансамбль пісні і танцю Національної гвардії України подарували всім присутнім чудові артистичні виступи.

1