На крісло Каспрука претендують вже 14 кандидатів

На крісло Каспрука претендують вже 14 кандидатів

30.09.2015, 23:09

30 вересня – останній день, коли кандидати можуть подати документи на реєстрацію для участі в місцевих виборах. Станом на 18:00 до Чернівецької міської виборчої комісії документи подали 14 претендентів на посаду міського голови.

Зокрема, сьогодні документи подали Сергій Козак від міської організації Радикальної партії Ляшка, Віталій Михайлішин від «Рідного міста», Олександр Пуршага від ВО «Батьківщина», Наталія Якимчук від «Солідарності», Наталія Стрельчук від «Відродження» та самовисуванці Ігор Жижиян, Ярослав Кушнірик

29 вересня подали документи на кандидатів на посаду міського голови Олексій Каспрук (самовисуванець), В’ячеслав Кишлярук (висуванець від Громадянської позиції), Василь Гошовський (висуванець від Народного контролю), Віталій Мельничук від ВО «Свобода». А 28 вересня до Чернівецької міської виборчої комісії документи на кандидата в мери подали самовисуванці Михайло Сеничак, Веніамін Юдицький та Валерій Топало.

Таким чином наразі подали документи шість самовисуванців та вісім кандидатів від політичних партій.

Відповідно до календарного плану, до 30 вересня включно триватиме подання до територіальної виборчої комісії документів для реєстрації кандидатів у депутати, кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови.          

До 1 жовтня включно комісія прийматиме рішення про реєстрацію кандидата (кандидатів) у депутати, кандидата на посаду сільського, селищного, міського голови або про відмову в реєстрації.                                                                        

Пам’ятайте, що розпочала роботу гаряча лінія Чернівецького представництва Громадянської мережі «ОПОРА». Відповідно всі бажаючі можуть задзвонити за номером 099 010 6551 і отримати консультацію щодо виборчого процесу або ж повідомити про порушення.

Про факти, зафіксовані нашими спостерігачами можна дізнатись на сайті Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРА http://oporacv.org/

1