На Кіцманщині посварилися і ледь не побилися прихильники кандидатів на голову райдержадміінстрації

На Кіцманщині посварилися і ледь не побилися прихильники кандидатів на голову райдержадміінстрації

04.04.2014, 18:32

У Кіцмані в будинку культури відбулося друге цього тижня районне віче, на якому обговорювалося одне питання – висунення кандидата на посаду голови райдержадміністрації. На захід прийшло понад тисячу осіб.

На обговорення подали дві кандидатури – Степана Терновецького, голову районної організації роботодавців та підприємців, голову обласної організації НРУ, та Наталію Катрюк, селищного голову Лужан. Першого з них, родом з Мамаївців, підтримувала місцева самооборона та представники Правого сектору, не кажучи вже про земляків та делегатів з інших сіл. Не менше підтримки залу отримала і Наталія Катрюк.

Майже три години тривало обговорення – з криками, сварками, іноді ледь не доходило до бійки. Прихильників Степана Терновецького обурило те, що Наталію Катрюк підтримали сільські голови, керівники деяких агроформувань та підприємці. Мовляв, за неї стоять ті, хто активно підтримував минулу владу. Більше того, на сцену вийшло декілька осіб, які тримали у руках копії районної газети, в якій була свого часу публікація під рубрикою “Чому я і моя сім’я підтримують Партію регіонів”. Там був і підпис лужанського голови та ще декількох її колег. За словами пані Наталії, матеріал публікувався без її згоди, а балотуватися на посаду голови її спонукало те, що треба відродити славні трудові традиції Кіцманщини, припинити політиканство та об’єднати зусилля в боротьбі за побудову нового життя в районі.

А її суперник – Степан Терновецький, заявив, що активно боротиметься з тими, хто, на його думку, незаконно збагачувався. Зокрема, повідомив, що десять років бореться з Ярославом Шведом, Героєм України, керівником агроформування в Мамаївцях. Бо той, мовляв, докерувався до того, що стосовно нього було порушено низку кримінальних справ.

Як наслідок, обидва претенденти отримали приблизно однакову кількість голосів.

Джерело: molbuk.ua

1