На Кіцманщині симпатик Тягнибока побив довірену особу кандидата у депутати Манчуленка

На Кіцманщині симпатик Тягнибока побив довірену особу кандидата у депутати Манчуленка

28.09.2012, 15:40

Прикрий інцидент трапився вчора, 27 вересня, в селі Южинець Кіцманського району. Як стало відомо BukNEWS з власних джерел, агітатора Марію Гриф, яка одночасно є довіреною особою кандидата у депутати Верховної Ради України Георгія Манчуленка, біля сільської крамниці вдарив невідомий чоловік. Як стверджують наші джерела, нападник не тільки підняв руку на жінку, але й порвав частину агітаційних матеріалів кандидата в депутати. Згідно з попередніми даними - це місцевий мешканець, який був напідпитку. Чоловікові нібито не сподобалося, що жінка роздає в селі агітаційні матеріали. Через 15 хвилин після виклику, на місце події  прибув наряд міліції з Кіцманя. Вввечері того ж дня правоохоронці організували опізнання нападника потерпілою. Зараз правоохоронці працюють над правовою оцінкою цього випадку.

Як повідомив згодом Сектор зв’язків із громадськістю УМВС України в Чернівецькій області, 27 вересня до Кіцманського райвідділу міліції звернулася громадянка Гриф М.М., жителька с. Ставчани Кіцманського району, довірена особа одного із кандидатів в народні депутати України, із заявою про те, що під час розповсюдження агітаційних матеріалів в с. Южинець Кіцманського району її вдарив невідомий чоловік.

Для встановлення всіх обставин події даного повідомлення співробітниками міліції одразу була проведена ретельна перевірка.

В ході перевірки з’ясовано, що даним громадянином являється 55-річний місцевий житель, безробітний, позапартійний та не являється депутатом будь-якого рівня. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, він звинуватив жінку в неправомірності проведення нею агітації, при цьому висловлювався нецензурною лайкою та вдарив її долонею по обличчі.

Правоохоронцям затриманий пояснив, що він поділяє і підтримує політичні погляди партії ВО «Свобода» і тому так агресивно сприйняв розповсюдження агітації за іншого кандидата.

Відносно правопорушника складено адміністративний протокол за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Згідно постанови Кіцманського районного суду порушника притягнуто до адмінвідповідальності у вигляді адміністративного арешту терміном на три доби.

1