На 'Калинці' приміщення служби безпеки ринку опломбоване (оновлено о 14.15)

На "Калинці" приміщення служби безпеки ринку опломбоване (оновлено о 14.15)

27.02.2014, 14:16

Останніми днями на «Калинівському ринку» розпочалась активна робота невідомих осіб з дискредитації адміністрації та дестабілізації роботи ринку, шляхом поширення неправдивих чуток, розповсюдження провокативних листівок із різного роду закликами. Про це повідомляє прес-служба КП МТК «Калинівський ринок».

Учора невідомі на ринку розповсюджували листівки відверто провокативного характеру про те, що керівники ринку за допомогою активістів «Правого сектору» будуть вчиняти підпали на території комунального підприємства. Також у листівці закликали підприємців йти під міську раду з протестами.

Адміністрація КП МТК «Калинівський ринок» з усією відповідальністю заявляє, що незважаючи на спроби дестабілізувати ситуацію, ринок працює в штатному режимі з посиленими заходами безпеки, задля убезпечення підприємців та відвідувачів ринку від провокацій.

Приміщення служби безпеки Калинівського ринку опломбоване.  З такою заявою до нас звернулися стурбовані підприємці, повідомляє "Місцевий час Чернівці". Керівники ж ринку запевняють, що роблять все задля безпеки.

Підприємців МТК "Калинівський ринок" залякують адміністрацією ринку та діяльністю Правого сектору які, нібито, мають вчинити підпали на території підприємства. Роблять це задопомогою листівок відповідного змісту.

Як повідомили у прес-службі ринку, останніми днями на "Калинівському ринку" розпочалась активна робота невідомих осіб з дискредитації адміністрації та дестабілізації роботи ринку, шляхом поширення неправдивих чуток, розповсюдження провокативних листівок із різного роду закликами.

Учора невідомі на ринку розповсюджували листівки відверто провокативного характеру про те, що керівники ринку за допомогою активістів "Правого сектору" будуть вчиняти підпали на території комунального підприємства. Також у листівці закликали підприємців йти під міську раду з протестами.

Адміністрація КП МТК "Калинівський ринок" з усією відповідальністю заявляє, що незважаючи на спроби дестабілізувати ситуацію, ринок працює в штатному режимі з посиленими заходами безпеки, задля убезпечення підприємців та відвідувачів ринку від провокацій.

В прес-службі "Калинівського ринку" також повідомили, що кілька людей швидко пройшли і роздали листівки, після чого зникли. "Судячи зі змісту написаного на листівках, можна лише здогадуватися, кому це може бути вигідно," - зазначили у прес-службі.

- Всі звинувачення є безпідставними, - запевнив представник Правого сектору в Чернівцях Олексій Крикливець, - за цим стоять певні політичні та бізнес-угрупування, які мають на меті дискредитувати Правий сектор. Також ці дрібні інформаційні диверсії спрямовані на те, щоби відволікти нашу увагу від виконання основних наших завдань із контролю за чесністю голосувань у радах різних рівнів та недопущення різних "дерибанів". Відповідально заявляю, що Правий сектор не брав і не братиме участі в таких акціях.

1