На Хотинщині розшукують двох зниклих малолітніх дітей, а на Кіцманщині двох дорослих чоловіків

На Хотинщині розшукують двох зниклих малолітніх дітей, а на Кіцманщині двох дорослих чоловіків

06.10.2020, 22:02

Сьогодні, 6 жовтня, до поліції звернулася жителька села Недобоївці та повідомила, що декілька годин тому пішли з дому та не повернулися її 10-річний син Сулін Максим Дмитрович і 5-річна донька Суліна Інеса Дмитрівна. Правоохоронці звертаються до громадян з проханням допомогти у пошуках дітей.

 Наразі у розшукових заходах задіяні особовий склад Хотинського відділення поліції, співробітники сектору ювенальної превенції та кінологічного центру ГУНП в Чернівецькій області. Для координації пошуків на Хотинщину виїхало керівництво обласного управління Нацполіції.

 Хлопчик був одягнений у сині спортивні штани та сірий светр, дівчинка – в темно-сині штани і чорний светр у білий горошок.

 Якщо вам відома будь-яка інформація про місце перебування розшукуваних – прохання терміново повідомити за номером спецлінії «102».

26 вересня 39-річний житель села Дубівці пішов з дому і досі не повернувся. Наразі правоохоронці встановлють його місцезнаходження та звертаються до громадян з проханням допомоги у пошуках безвісти зниклого буковинця.
 
Прикмети розшукуваного: зріст 175-180 см, худорлявої тілобудови, волосся русяве, очі зелені. 
 
Особлива прикмета: на правій руці не згинається безіменний палець, має інвалідність.
 
Був одягнений в сірі спортивні штани, оранжеву спортивну кофту та сині шльопанці. 

Поліцейські звертаються до громадян: якщо Вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження безвісти зниклого Грамнюка Володимира Миколайовича, просимо терміново повідомити за номером: (0372) 59-14-90, 066-874-95-59 або на спецлінію «102». 
 
 
До поліції звернувся 48-річний буковинець та повідомив, що його 22–річний племінник Покора Богдан Боричович, житель села Мамаївці, 4 жовтня пішов із дому в невідомому напрямку та його місцеперебування наразі невідоме.
 
Прикмети: зріст 180-182 см, худорлявої тілобудови, обличчя овальне, волосся русяве, очі зелені.
 
На момент зникнення розшукуваний був одягнутий в бордові спортивні штани, чорний светр із білим логотипом на спині та сині шльопанці. 
 
Якщо Вам відома будь-яка інформація що може допомогти сприяти встановленню місцезнаходження безвісти зниклого буковинця, повідомте за номерами телефонів: (0372) 59-14-90, 066-874-95-59 або на спецлінію «102». 
 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
 
1