На Хотинщині іменами загиблих Героїв Олександра Боднарюка та Олександра Гарбуза назвуть вулиці

На Хотинщині іменами загиблих Героїв Олександра Боднарюка та Олександра Гарбуза назвуть вулиці

22.06.2016, 20:03

Про це під час урочистого відкриття пам’ятників 18 червня 2016 року загиблим бійцям – Олександру Боднарюку та Олександру Гарбузу у селі Анадоли Хотинського району нам повідомив сільський голова Володимир Ткачук. Таке рішення нещодавно було прийнято на сходці села.

«Ми перейменуємо вул. Кузьми Галкіна на вулицю загиблого кіборга Олександра Боднарюка, а вулицю 40-річчя Перемоги – на вулицю загиблого Героя Олександра Гарбуза (там живе його донька). За це рішення ще має проголосувати сесія Анадолської сільської ради, яка відбудеться наприкінці червня. Але я переконаний, що рішення буде прийнято», – розповів голова села Анадоли Володимир Ткачук.

В той же час, у селі Каплівка вже є вулиця Юрія Кушніра, названа в честь легендарного кіборга. Про це під час відкриття пам’ятника загиблому Герою-кіборгу Юрію Кушніру нам повідомила сільський голова Каплівки Світлана Тісногуз. «Ми перейменували вулицю Чапаєва на вул. Юрія Кушніра ще 3 місяці тому. Ця вулиця покрита асфальтом», – розповіла голова села.

Як ми уже повідомляли, 18 червня 2016 року, в селах Анадоли та Каплівка Хотинського району урочисто відкрили пам’ятники полеглим на війні Героям – Олександру Боднарюку, Олександру Гарбузу та Юрію Кушніру. 

Слава і вічна пам’ять Героям! Герої не вмирають! 

Галина Єреміца

Джерело: http://gromadski-news.com/

1