«На гостини до Івана» возитиме безкоштовний автобус

«На гостини до Івана» возитиме безкоштовний автобус

13.06.2016, 22:59

Під час святкування річниці від дня народження Івана Миколайчука маршрутом Чернівці-Чортория буде відправлятися безкоштовний автобус

15 червня, у день 75-ої річниці від дня народження відомого кіномитця Івана Миколайчука, в області відбудеться низка цікавих заходів, присвячених вшануванню пам'яті славетного буковинця.

Зокрема, у селі Чортория Кіцманського району відбудеться фестиваль творчості «На гостини до Івана».

За сприяння управління інфраструктури обласної державної адміністрації від Чернівців (вул. Кафедральна, зупинка громадського транспорту) до села Чортория Кіцманського району об 11.00 та о 12.00 год. буде відправлятися безкоштовний автобус для перевезення жителів та гостей міста.

Повернення до міста Чернівці здійснюватиметься о16.00 та 17.00год.відповідно.  

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у святкових заходах присвячених вшануванню пам'яті славетного буковинця Івана Миколайчука!

На Буковині пройдуть урочисті заходи з нагоди 75-ої річниці від дня народження Івана Миколайчука (+ програма "Миколайчук-Фесту")

ДОВІДКОВО:

У вівторок, 14 червня, в приміщенні готелю "Буковина" відбудеться прес-конференція начальника управління культури обласної державної адміністрації Віри Китайгородської з питань підготовки заходів до відзначення 75-ї річниці від дня народження Івана Миколайчука.

Запрошуються представники ЗМІ.

Початок о 15.00.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Незрозуміло тільки: де це зупинка громадського транспорту на вул. Кафедральній?

avatar

Тетяна

15 червня 2016 07:27