На головну ялинку Чернівців впав кран:  доведеться рубати нове дерево (ОНОВЛЕНО)

На головну ялинку Чернівців впав кран: доведеться рубати нове дерево (ОНОВЛЕНО)

08.12.2016, 18:22

У Чернівці сьогодні мали привезти ялинку, яку планували встановити на Соборній площі до свят.

З-поміж багатьох варіантів обрали ялицю у селі Долішній Шепіт. Новорічна красуня заввишки майже 30 метрів. А її вартість сягає понад 10 тисяч гривень.

Однак сталося непередбачене – під час транспортування ялинки впав кран, який її підіймав, пише molbuk.ua.

Зелена красуня росла на схилі. Очевидно, кран перехилився і перекинувся. Ялинка і кран впали поруч із людьми. На щастя, ніхто не постраждав.

Тепер на місце події приїхав новий кран.

Ялинка при падінні крана поламалася. Тож було прийняте рішення зрубати нове дерево. 

Як стало відомо pogliad.ua з власних джерел, на щастя, в результаті цього інциденту ніхто не постраждав, адже кран мало не впав на кабінку водія.

Поламана ялинка, швидше за все, піде на гілки.

Довідково:

В місті вже почали встановлювати новорічні ялинки. Найперше це зроблять у Садгорі.  Також новорічні ялинки будуть на бульварі Героїв Крут та Гравітоні. На Соборній площі вже почали облаштовувати місце для центральної ялинки Чернівців. Дерево везуть із Вижницького району.

Керівник управління культури Юлія Сафтенко розповіла Інформаційному агентству АСС, що прикрашає міські ялинки незмінний дизайнер - Наталія Бордіян.

Центральна ялинка Чернівців цього року буде повністю оновлена, зміниться й Різдвяне містечко на Соборній площі. Оформлюватимуть святкове дерево цьогоріч у червоно-синіх кольорах. 

А ось ковзанки таки не буде. Натомість для чернівчан вигадали якусь нову оригінальну атракцію, однак, що саме буде на місці льодового майданчика - поки тримають у секреті. 

Презентація ялинок у районах буде 18 грудня , а головної ялинки  - 19 грудня о 17 годині, - розповідає Юлія Сафтенко, - В нас буде нова верхівка, нові гірлянди, нові іграшки. Новорічно-різдвяне містечко оновлене цьогоріч. Буде будиночок казкаря, і там буде казкар. Я, як мама, втішена цим. Бо це і виховний і пізнавальний момент. Хочеться відродити наше, щоб чернівчани знали, що  в нас є свій казкар, - повідомляє сайт http://acc.cv.ua/ та http://www.tva.ua/

1


КОМЕНТАРІ (2)

А чому не напишете, що рубали вони її на приватній території, самовільно розібравши огорожу і ялинка впала разом з краном на подвір'я, недалеко від будівлі

avatar

Kasper

09 грудня 2016 08:39

Мабуть"Шатун"

avatar

Фима

09 грудня 2016 11:02