На Глибоччині зібрали 30290 гривень від «Серця до серця»

На Глибоччині зібрали 30290 гривень від «Серця до серця»

01.05.2015, 20:21

Добро живе у кожному серці

Десятий рік поспіль в усіх регіонах України реалізовується ініційована Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» акція по збору коштів для закупівлі медичного обладнання, призначеного для лікування дітей з різними вадами.

Оскільки сучасна медицина йде вперед, сьогодні вже стало абсолютно неможливим проводити життєво-важливі операції без належного анестезіологічного та реанімаційного обладнання. Тож, цьогорічна акція націлена на вирішення проблем забезпечення обладнанням дитячих реанімаційних відділень.

Глибоччина щорічно бере активну участь у зборі коштів. Впродовж квітня серцем до серця, гривнею до гривні акцію підтримав кожен навчальний заклад району.

А вчора лідерів учнівського самоврядування запросили на фінал благодійника до залу засідань РДА, де для них провели семінар-тренінг по волонтерству регіональний координатор фонду «Серце до серця» Віталій Смандич та його заступник, студентка 6-го курсу Буковинського державного медичного університету, наша краянка з Червоної Діброви Анна Рибарчук.

О 15.00 учні та запрошені керівники організацій та установ району завітали до районного будинку творчості та дозвілля, де на них чекав сюрприз – показ нової колекції студентського модельного анентства «Рута» Чернівецького коледжу дизайну та економіки. Як зазначила начальник відділу у справах молоді та спорту РДА Олена Рєпіна: «Хотілось подарувати присутнім мистецьку насолоду для ока і душі».

Присутні внесли свою лепту на допомогу дітям до скриньки, розміщеної біля сцени залу РБТД. Під час виступу моделей журі підрахувало всі зібрані Глибоччиною цьогоріч кошти — 30290 гривень.

Лариса ДУЩАК.

Фото Петра Митранюка.

1