На Герцаївщині створять групи швидкого реагування поліції, а найбільш людні місця та перехрестя доріг оснастять відеокамерами

На Герцаївщині створять групи швидкого реагування поліції, а найбільш людні місця та перехрестя доріг оснастять відеокамерами

04.03.2017, 15:06

Щоб особисто поспілкуватися з місцевим населенням, вислухати, обговорити питання, які цікавлять буковинців і надати необхідну допомогу, щотижня очільник поліції відвідує один з регіонів області.

Цього четверга Сергій Пілігрім відвідав Герцаївський район, де зустрівся з головою райдержадміністрації, очільником місцевої прокуратури, головою районного суду та представниками громадськості.

В ході зустрічі з керівництвом району Сергій Пілігрім обговорив шляхи покращення роботи по забезпеченню правопорядку та безпеки громадян. Керівники району та органів місцевого самоврядування запевнили начальника ГУНП області, що зроблять усе можливе для належного функціонування груп швидкого реагування. Зокрема, вже виділено приміщення і в них проводяться ремонтні роботи. Найближчим часом буде придбано необхідну оргтехніку.

Про це BukNews повідомили у відділі комунікації поліції в Чернівецькій області.

Також задля належного забезпечення публічної безпеки громадян органи місцевої влади виділять кошти для придбання та встановлення камер відеоспостереження. Ними буде оснащено найбільш людні місця та перехрестя доріг майже в усіх населених пунктах.

Під час особистого прийому громадян керівник поліції Буковини приділив увагу кожному відвідувачу та ретельно з’ясовував суть питань. Жителі району мали змогу звернутися до начальника обласної поліції зі своїми проблемами і дізнатися перспективи їх вирішення.

Присутні на прийомі громадян Байраківський голова сільської ради та представник депутатського корпусу висловили свою щиру подяку Сергію Пілігріму за оперативну роботу місцевої поліції.

1