'Плескали в долоні, бо «спіймали злодіїв»: на фотографіях зруйнованого санаторію 'Брусниця', які поширив голова облради Бойко, Мунтян побачив доказ своєї правоти

"Плескали в долоні, бо «спіймали злодіїв»: на фотографіях зруйнованого санаторію "Брусниця", які поширив голова облради Бойко, Мунтян побачив доказ своєї правоти

20.01.2021, 12:10
Світлини з бази колись потужного, оздоровчого санаторію «Брусниця», які після відвідин скандального закладу поширив чинний голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко, спонукали його попередника на посаді Івана Мунтяна написати розлогий коментар до побаченого. 
 
- Приміщення, що руйнуються, обдерті стіни, плитка, яка відпадає, заіржавіле обладнання, ванни і сантехніка. А ще - великі борги та забутий колектив. В такому стані зараз перебуває комунальне підприємство Чернівецької обласної ради, - прокоментував побачене на місці голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко. - Спільно з першим заступником голови обласної ради Миколою Гуйтором та головою місцевої громади Василем Шемчуком побували на місці, поспілкувались з працівниками та ознайомились з реальним станом справ. Відверто - немає чим пишатися.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 корупційних схем Західної України: на чому крадуть в Чернівецькій області?
 
Колишній голова обласної ради Іван Мунтян поширив цей допис свого наступника на посаді з власним коментарем. 
 
На переконання Івана Мунтяна, "все це – через чисто політичні затії тих, кому абсолютно байдуже до громади і людей.
 
І що хтось це закрутив, не шкодуючи ні сил, ні коштів, і комусь це вигідно. А інші не розібралися (та й не хотіли розібратися) і плескали в долоні, бо бачте «спіймали злодіїв».
 
Скільки ще часу мине, щоб стало зрозуміло, що варіант, який був проголосований минулим скликанням обласної ради, був найоптимальнішим для області? Та що там казати – подарунком для краю!
 
Я справді за це вболівав, і маючи досвід у місцевій політиці чимало робив для буковинської громади – і стосовно «Брусниці», і стосовно інших об’єктів. Але варвари, які дбали зовсім не за громаду, все руйнують".
 
Зображення може містити: у приміщенні
1