На фестивалі колядок аншлагу не було

На фестивалі колядок аншлагу не було

11.01.2016, 00:31

Чернівецька міська рада організувала благодійний концерт колядок, який пройшов 10 січня 2016 року у палаці “Академічний”. На сцену підінмалося чимало хорових колективів освітніх закладів та парафіяльних громад. Прийшли представники релігійних конфесій.  

На початку конкурсу учасників привітав міський Голова Чернівців Олексій Каспрук. На концерті також був присутній голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Керівник крайового парламенту виступив перед присутніми, привітав усіх з Різдвом. Сказаав, що сьогодні у всіх святковий настрій, всі християни просять благословіння у Господа. І він також просить у Бога, аби Він почув ці молитви. Закликав згадати і бійців на Сході, які потребують не лише матеріальної, а й молитовної підтримки. Відтак Іван Мунтян разом з усіма долучився до пожертв.

Благословив конкурсантів митрополит Чернівецький і Буковинський Данило і виголосив повчальну проповідь про зародження колядування. Ці піснеспіви дуже важлмві для християн, адже вони прославляють народження Ісуса Христа. Співаючи славу Спасителю віряни наповнюють свої серця любо’ю і вірою.

Біля сцени стояла скринька для пожерт на потреби армії. Але грошей зібрали небагато. У залі палацу “Академічний” було багато вільних місць. Організатори  вочевидь провели слабку інформаційну кампанію.

Джерело: http://buktoday.com/

1


КОМЕНТАРІ (2)

СЕКТАНСЬКА НЕЧЕСТЬ!

ВЛАДІ ГАНЬБА ЗА ОРГАНІЗОВАНИЙ ШАБАШ!

avatar

БУКОВИНА

11 січня 2016 12:31

НЕ ВСТИДНО ЧОРНЕЙ ЮРІЙ ВИКЛАДАТИ ДО СЕКТАНТІВ ШАБАШНИХ ВІДЕО з служіння УПЦ КП?????

ГАНЬБА ВАМ! ГАНЬБА МАНІПУЛЯТОР! БО УПЦ КП НЕМАЄ НІЧОГО СПІЛЬНОГО ДО СЕКТАНТІВ ТА ЦИХ ШАБАШІВ-СЕКТАНСКИХ!

avatar

СЕКТАНСЬКА НЕЧЕСТЬ!

11 січня 2016 12:33