На екскурсію — до Глибоцької районної дитячої бібліотеки

На екскурсію — до Глибоцької районної дитячої бібліотеки

12.03.2019, 16:33

Приємна новина для тих, хто любить читати. Книжкові фонди централізованої бібліотечної системи Глибоцького району оновились. Загалом на ЦБС надійшли 1100 примірників книг на суму 116 тис. 245 грн. З них на книжкових полицях дитячої книгозбірні — 118 яскравих, найрізноманітніших видань на суму 12 тис. 550 грн.

 Надходження літератури відбувається відповідно до розпорядження Кабміну від 7 листопада 2018 року ,,Про затвердження переліку книжкової продукції для поповнення бібліотечних фондів''.

 Залучати підростаюче покоління до читання, прищеплювати йому художній смак, популяризувати книгу — основне завдання книгозбірень. Районна дитяча бібліотека проводить пізнавально-оглядові екскурсії для учнів шкіл селища. Діти приходять цілими класами разом із класними керівниками, щоб познайомитись із літературними новинками та обрати для себе нову казкову пригоду. Впродовж місяця відбуваються візити до дитячої книгозбірні ліцеїстів та гімназистів. За небайдужість до розвитку підростаючого покоління, прищеплення учням любові до читання, співпрацю працівники РДБ висловлюють вдячність директору Глибоцького ліцею Дмитру Глобаку, заступнику директора з НВР Глибоцької гімназії Орисі Остафійчук.

 Лариса ДУЩАК

 

1