На думку Ляшка, навіть діючий президент Янукович розумніший за Кличка

На думку Ляшка, навіть діючий президент Янукович розумніший за Кличка

27.09.2013, 23:56

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко під час online-конференції на РБК висловив думку, що з боксера Кличка такий президент, як з нього – балерина. Відео з такою заявою політик виклав на своїй сторінці у Facebook.

«Кличко ухопив зірку з неба, йому нашіптують десь там, що він - майбутній президент. Який він нахрєн президент? З нього такий президент, як з мене балерина”, - заявив лідер Радикальної партії.

На його думку, навіть діючий президент Янукович розумніший за Кличка. А взагалі, між цими двома ймовірними кандидатами на посаду президента у 2015 році Ляшко не бачить суттєвої різниці.

„Хай Кличко, перед тим як балотуватися, скаже, яку він книжку прочитав, чи відповість на питання, скільки буде дважди два. Він же в школі не вчився. Янукович не вчився бо в тюрмі сидів, а Кличко не вчився, тому що його в цей час по голові били. Тобто різниці між ними немає”, - заявив Ляшко.

Саме бажанням балотуватися на президентський пост у 2015-році Ляшко пояснює небажання Кличка йти на вибори мера Києв.

„Хай він спочатку хоч Бояркою покерує. Людина двічі програвала вибори мера Києва! Який президент! Це при всій повазі до Кличка, як великого спортсмена”, - зазначив Ляшко.



Джерело: svobodaslova.in.ua

Думка автора може не співпадати з позицією редакції сайта

1