На ділянці, яку Чернівці хочуть відсудити у облради, Яринич пропонує збудувати нову школу  (ВІДЕО)

На ділянці, яку Чернівці хочуть відсудити у облради, Яринич пропонує збудувати нову школу (ВІДЕО)

20.06.2019, 19:08

Депутати Чернівецької міської ради розглядали місцеву ініціативу про скасування у судовому порядку реєстрації права власності Чернівецької обласної ради на земельні ділянки на вулиці Мусоргського Модеста, 2 та провулку Текстильників, 1 в Чернівцях.

- Ми повинні повернути громаді міста землю! 1,5 га землі незаконно, на нашу думку, перебувають у власності Чернівецької обласної ради. Сьогодні міська рада підтримала ініціативу громади звернутися до суду з позовною заявою, щодо скасування права власності на землю за адресою вул. Мусорського 2 та пров. Текстильників 1.

- Запропонував департаменту ДМБК, управлінню освіти, всім бажаючи депутатам, та громадським активістам створити робочу групу та подати пропозицію, щодо можливості будівництва школи по вул. Текстильників 1. Оскільки в даному районі проживає більше двох тисяч сімей, район розвивається, дітки ростуть, але по суті не мають де навчатися. Потреба в школі величезна. Тому впевнений рішення суду, буде на користь громади. Дякую ініціаторам звернення, докладені зусилля! - заявив під час сесії міської ради Михайло Яринич.

 

Громада Чернівців звернулася до депутатів з вимогою поновити позовну заяву та повернути землі громаді міста, оскільки на вулиці Текстильників заплановане будівництво школи, згідно з генеральним планом міста, який прийняли у 2014 році. А на Мусоргського, 2 розташована Чернівецька психлікарня, - пише https://acc.cv.ua/

Міські обранці з четвертої спроби підтримали місцеву ініціативу, а також проголосували за створення робочої групи з цього питання. 

Нагадаємо, волонтери заявили про спроби рейдерського захоплення Чернівецької психлікарні. В облраді усе спростовують. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Для ефективного керування містом потрібні молоді люди, які хотять жити на рівні людських проблем. 

Яриничу потрібно на мера іти і величезну команду формувати. 

В ньому є запал до роботи! 

avatar

Льончик

20 червня 2019 21:29

Показник того, що депутат чує потреби людей. Хороша якість майбутнього депутата верховної ради!

avatar

Віктор

20 червня 2019 22:06