На честь Дня Героїв «Арт-десант» провів галаконцерт у Чернівцях

На честь Дня Героїв «Арт-десант» провів галаконцерт у Чернівцях

24.05.2016, 15:48

23 травня 206 року за ініціативи Чернівецької «Свободи» відбувся галаконцерт «Арт-десанту» присвячений Дню Героїв. Під час концерту відбувався збір коштів на будування пам’ятника бійцю ДУКу, учасниці Революції Гідности Анастасії Горбачовій, а також бійцям на сході.

«Кожен з нас не має права забувати тих, хто зараз захищає нашу землю від ворога, а також й тих, хто поляг за спокій України. Настя Горбачова була однією із захисниць українських земель. До річниці смерті Насті ми вирішили побудувати пам’ятний знак на її могилі. Тому ініціювали благодійний концерт. Митці «Арт-десанту» неодноразово виступають містами України саме для збору коштів на допомогу нашим бійцям. Цього разу, впродовж трьох днів митці побували у семи містах (селах) Буковини: Заставні, Кіцмані, Мамаївцях, Новоселиці, Рідківцях, Глибоці та Чернівцях. «Арт-десант» подарував не лише хороший настрій буковинцям, а й залишив по собі надзвичайні враження. Виконання пісень, читання патріотичних віршів надихнуло кожного з людей робити добрі справи на благо наших бійців» - коментує організатор, свободівець, Віталій Мельничук.

Під час гала-концерту, глядачі мали змогу посмакувати квасом від мецената, підприємства «Квасок».

Також, голова міської організації ВО «Свобода», Ростислав Поклітар, додає, що «такі концерти благодійного характеру є необхідними, адже таким чином ми приносимо додаткову допомогу бійцям а війні. Разом ми можемо зробити великі справи на благо Держави. Головне не забувати про це. Вдячний всім меценатам, які допомогли нам організувати концерт такого масштабу. Особливо вдячний головному спонсору гала-концерту, житловому комплкексу «Водограй» та Василю Зазуляку, який допоміг в організації свята. А також, чернівчанам, хто відвідав захід та кошти на благодійність. Впевнений, це не останній доброчинний захід, завдяки якому ми зможемо досягти більшого та поставити не один пам’ятник героям війни».

Надалі, митці «Арт-десанту» відправляються з концертами на схід України, де підтримуватимуть бійців українськими піснями та підтримувати бойовий патріотичний дух..

Прес-служба Чернівецької обласної організації ВО «Свобода»

1