На Буковині виявили контрабанду тютюнових виробів вартістю понад 7 млн грн

На Буковині виявили контрабанду тютюнових виробів вартістю понад 7 млн грн

05.02.2015, 21:04

Прокуратура Чернівецької області спільно з Головним управлінням Державної фіскальної служби в області виявили контрабанду тютюнових виробів вартістю понад 7 млн грн.

За матеріалами оперативного підрозділу Державної фіскальної служби у Чернівецькій області зібраними спільно з прокуратурою Чернівецької області, слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Чернівецькій області розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України – незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.

Встановлено, що вантажним автомобілем здійснювалось перевезення незаконно виготовлених підакцизних товарів, а саме тютюнових виробів.

Згідно з ухвалою суду слідче управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Чернівецькій області спільно з прокуратурою Чернівецької області провели обшук вказаного транспортного засобу.

Всього за результатами обшуку виявлено та вилучено понад 500 тисяч пачок тютюнових виробів на загальну суму понад 7 млн грн.

Досудове розслідування триває.

 Прес-служба прокуратури Чернівецької області

1