На Буковині вже навіть сіль для посипання доріг і та донецька

На Буковині вже навіть сіль для посипання доріг і та донецька

08.10.2013, 02:47

Чернівецька область готується до зими. Зокрема, за словами Михайла Папієва, на закупівлю піщано-сольової суміші з держбюджету виділено 900 тисяч гривень. Вже понад півтори тисячі тон з необхідних 2-х з половиною знаходяться в розпорядженні дорожників, передає ТРК "Чернівці".

Михайло Папієв розповів, що сіль доставляють з Донецької області. Постачальник - державне виробниче об’єднання з видобутку солі «Артемсіль».

Станом на 8 жовтня філії “Чернівецького облавтодору” заготовили 11 тис. 220 тонн піску, 1 тис. 71 тонну солі, виготовлено 1 тис. 8 щитів для пасивного снігозахисту. Також ДП "Чернівецький облавтодор" уклав 12 договорів зі сторонніми організаціями та приватними підприємцями щодо залучення додаткової техніки в кількості 28 одиниць для розчищення доріг загального користування у разі несприятливих погодних умов. Про це повідомляє прес-служба ОДА з посиланням на Службу автомобільних доріг області.

На одному з понеділкових брифінгів голови Чернівецької ОДА Михайла Папієва у нього запитали, чи не є корупцією те, що багатомільйонні тендери, які проводить управління капітального будівництва (очолює депутат-регіонал Карвацький), виграють фірми, директорами яких є депутати-регіонали.

Ось що відповів тоді Михайло Папієв:

— Сам начальник управління не є членом тендерного комітету (і це правда, але пан Папієв замовчує, що там чи не всі – підлеглі Карвацького, - ЧАС). Тобто там абсолютно інша процедура. Там абсолютно інші діють закони, — сказав голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв і для прикладу навів донецьку фірму, яка робить міст в Атаках. – Вона виграла тендер (насправді ж той тендер провели за неконкурентною процедурою «закупівля у одного учасника», посилаючись на нагальну необхідність, — ЧАС). В аналогічний спосіб ті, хто подає найкращі пропозиції, які відповідно до закону є конкурентоздатними по ціні, по термінах виконання робіт, вони виграють. Я гордий тим, що по факту виходить так. І воно об’єктивно. Що сьогодні будівельні фірми, виробничі фірми вони сьогодні представлені якраз членами Партії регіонів. На відміну від того, що нашими опонентами представлені в основному торгівельні фірми, горілкою торгуючі фірми там. Ще там якісь. Але це їхнє право. Так воно все стається і тендери виграють ці фірми.

Міст через Дністер у селі Звенячин Заставнівського району також ремонтуватиме донецька фірма ТОВ «Впроваджувальне підприємство Мост-1».

1


КОМЕНТАРІ (1)

А  откуда  Вы её  ещё  можете  себе  приезти?     Закарпатское  Солотвино  Балога  просрал.  У  Белорусии  свои  заботы, да  и  гривна  им  не  нужна.  С вагонами- полный  капец. А  поэтому молите  Бога,  чтобы  "донецкие"  Вам грузили.  И не  берите  пример  с Кобелко,  не  плюйте  в  колодец... Людям, если  они  ДЕЛАЮТ  ДОБРО  ВАМ,   НОРМАЛЬНЫЕ  люди  СПАСИБО  говорят! А  здесь мосты, соль.... Уверен- люди  заслужили..., НЕ  ХАМИТЕ  ИМ!!!

avatar

9-ф

07 жовтня 2013 21:56