Під Чернівцями вантажівка збила і везла на капоті інспектора Укртрансбезпеки (+ВІДЕО)

Під Чернівцями вантажівка збила і везла на капоті інспектора Укртрансбезпеки (+ВІДЕО)

19.07.2018, 18:36

Инспектор сам позвонил в полицию, двигаясь на капота автомобиля

 
В Черновицкой области на линию "102" поступило сообщение от инспектора Укртрансбезпеки о том, что неизвестный мужчина на грузовике сбил его и движется с ним на капоте. Об этом сообщает Киев Оперативный в Facebook.

В патрульной полиции Черновицкой области местному изданию Чернівецький промінь сообщили, что водитель довез инспектора до ближайшей АЗС, бросил авто и убежал. Полицейские, прибывшие на вызов, догнали водителя. На него составили административные материалы за ДТП и побег с места аварии.

Местное издание Платинова Буковина поясняет, что инспектор планировал осуществить взвешивание грузовика. Водитель на это якобы не согласился. Сотрудник Укртрансбезпеки попытался остановить автомобиль, но водитель продолжил движение, пытаясь наехать на него, говорится в сообщении. Якобы таким образом инспектор оказался на капоте фуры.

Издание сообщает, что инспектор звонил в полицию прямо во время движения. Опубликованное в интернете видео подтверждает это.

В пресс-службе патрульной полиции Черновицкой области корреспонденту LIGA.net рассказали, что вызов на 102 поступил от этого инспектора о том, что он движется на капоте автомобиля. Там также подтвердили информацию о том, что водитель довез инспектора до ближайшей АЗС и убежал. Однако его догнали патрульные, составили два админпротокола и отобрали права.

"Говорить о том, что инспектора сбили, преждевременно" – сказала пресс-секретарь патрульной полиции области Юлия Долиба.

Внимание, на видео присутствует нецензурная лексика!

Источник

 Кореспондент molbuk.ua розпитала у старшого інспектора управління Укртрансбезпеки Чернівецької області Дениса Ключевського подробиці дорожньо-транспортної пригоди. 


“Я зупинив вантажівку Рено-Магнум. Мав здійснити ваговий контроль і перевірку документів. Представився і пішов до робочого місця. Раптом водій дав задній хід і я опинився перед капотом автомобіля. У мене не було іншого виходу, крім того, щоби заскочити на машину”, - розповідає інспектор.

Інспектор каже, що побачивши це, водій вантажівки жодним чином не відреагував. 

“Водій продовжував їхати. Так на капоті проїхав майже п’ять кліометрів — від ресторану “Білий дім” до кільця біля заправки біля Магали. Швидкість була десь 60-70 кілометрів на годину. Водій заїхала на зупинку для вантажівок і зупинився. Закрив машину і втік. Його знайшли патрульна поліція за 700 метрів від зупинки у кущах. Чому водій так вчинив він не зміг пояснити”, - каже molbuk.ua Денис Ключевський.

Доки інспектор їхав на капоті вантажівки, він примудрився викликати поліцію, пояснювати, куди їде, а ще при цьому робити фото і відео. На щастя, жодних тілесних ушкоджень після такої поїздки інспектор не отримав. А вже сьогодні він знову працює на дорозі біля села Оршивці.

За словами інспектора поліція прибула на місце події за 3-5 хвилин. Склали на водія вантажівки два адмінпорушення, схему ДТП. Мали позбавити посвідчення водія. Згодом патрульні виявлили, що на водія складено 13 протколів за порушення правил дорожнього руху і жоден з них не сплачений. Чи затримали водія і чи мав він ознаки сп’яніння, невідомо. 

1