На Буковині в криниці виявили мертвого нотаріуса

На Буковині в криниці виявили мертвого нотаріуса

18.06.2013, 00:26

14.06.2013 року в післяобідній час до правоохоронців Хотинського району Чернівецької області надійшло повідомлення про те, що в одній з  криниць райцентру виявлений труп невідомої особи.

   -Одразу ж на місце події виїхала слідчо-оперативна група, - розповідає прокурор Хотинського району Володимир Денис, який теж побував на місці трагедії. – І справді, у криниці, глибина якої 3 метри, на дні був виявлений труп невідомого чоловіка. Згодом вдалося встановити, що загиблим є 35-річний приватний нотаріус м.Хотина Юрій Б. Ще 2 червня увечері цей чоловік пішов з дому та не повернувся. Відомості про це 5 червня були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань…  Під час зовнішнього огляду трупа з участю судово-медичного експерта Чернівецького обласного бюро судмедекспертизи зовнішніх тілесних ушкоджень, які б могли перебувати в прямому причинному зв’язку з фактом настання смерті нотаріуса, не виявлено.  Труп загиблого направлено в Новоселицьке міжрайонне відділення  ЧОБ СМЕ для встановлення причини його смерті.

    Як стало відомо сьогодні, причина смерті приватного нотаріуса – механічна асфіксія внаслідок утоплення у воді. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

1