На Буковині укропівець Іван Костащук провів для вчителів обласний методологічний семінар

На Буковині укропівець Іван Костащук провів для вчителів обласний методологічний семінар

31.10.2016, 19:22

Депутат Чернівецької обласної ради, член Громадсько-експертної ради партії УКРОП із питань освіти Іван Костащук провів у Кіцманській районній гімназії обласний семінар для методистів районних та міських методкабінетів, які відповідають за роботу з обдарованою молоддю. Тема семінару: «Науково-методичні аспекти проведення польових досліджень у сучасній школі».

  Спільно з Іваном Костащуком, який є кандидатом географічних наук, доцентом кафедри географії України та регіоналістики Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, в нараді взяли участь начальник управління освіти й науки Чернівецької ОДА, директор Комунального обласного позашкільного навчального закладу (КОПНЗ) «Буковинська мала академія наук учнівської молоді» («БМАНУМ»), методисти КОПНЗ «БМАНУМ» та науково-педагогічні працівники Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

 На семінарі наголошували на важливості польових досліджень написання наукових учнівських робіт.

 Іван Костащук провів для присутніх майстер-клас на тему: «Польові дослідження як основа написання учнівських наукових робіт».

 Учасники семінару переглянули відеофрагменти занять двох відділень учнівського наукового об’єднання«Олімп» Кіцманської районної гімназії. Також відбулося обговорення на тему: «Аналіз гідрологічного режиму річки Прут для будівництва малої ГЕС на території Кіцманщини». Його підготувала вчитель географії гімназії Марина Гудима. До уваги учнів була представлена робота «Характеристика археологічних артефактів Кіцманщини», яку презентувала вчитель історії гімназії Галина Бугай.

 На завершення семінару представники учнівського наукового об’єднання «Олімп» продемонстрували свої мистецькі таланти.

 «Дякую всім, хто допоміг провести цей семінар на такому високому методичному рівні, особливо колективуКіцманської районної гімназії, який ще раз довів свою неперевершеність в ідеях та їхній реалізації,самобутність та лідерство заради однієї високої мети – виховання всебічно розвиненого та обдарованого учня.Спасибі вам, учителі!» ? резюмував укропівець Іван Костащук.

Джерело: http://www.ukrop.com.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

http://shveitsaria.at.ua/publ/poshittja_odjagu/jak_rozrakhuvati_vitrati_tkanini/3-1-0-3?p40Qn7d

avatar

Гость

31 жовтня 2016 18:22