На Буковині УКРОП звернеться до Регламентної комісії через грубе порушення прав депутата

На Буковині УКРОП звернеться до Регламентної комісії через грубе порушення прав депутата

13.01.2016, 22:39

Депутатська фракція УКРОП обурена грубим порушенням регламенту, яке мало місце під час позачергової сесії Чернівецької обласної ради 13 січня 2016 року.

Керівник депутатської фракції «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» у Чернівецькій обласній раді Віталій Ткачук двічі вносив пропозицію доручити голові Чернівецької обласної ради оприлюднити на офіційному сайті результати поіменного голосування, які відбулися під час попередньої сесії. Тоді, нагадаємо, депутати обласної ради  голосували за Звернення щодо висловлення недовіри і відставку уряду, недовіру В.М.Манілічу, врешті за те, щоб за всі питання порядку денного депутати голосували у поіменному режимі.  Усі ці питання не тільки  становлять значний суспільний інтерес, але й дозволяють виборцям судити про те, наскільки точно народні обранці виконують їхню волю.

Проте ні першого разу, ні після повторного наполягання, пропозиція депутата В.Ткачука так і не була поставлена на голосування. Це суперечить нормам регламенту Чернівецької обласної ради.  У зв’язку з цим депутатська фракція УКРОП  звернеться до Комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики та нагороджень  з вимогою дати належну оцінку цьому порушенню.

Про це повідомляє прес-служба ЧОО «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»

1