На Буковині УКРОП здобув представництво у Вікнянській сільській та Кострижівській селищній ОТГ

На Буковині УКРОП здобув представництво у Вікнянській сільській та Кострижівській селищній ОТГ

26.12.2017, 11:09

За результатами голосування, яке відбулося 24 грудня, буковинський УКРОП отримав два депутатських мандати. Так, до ради Вікнянської сільської ОТГ увійшов 39-річний Ярослав Труфин, а депутатом ради Кострижівської селищної тергромади став 41-річний священик Юрій Чикановський.

Найголовнішими своїми завданнями в якості депутатів укропівці бачать покращення рівня соціально-економічного розвитку сіл, що входять до громад. Зокрема, розвиток інфраструктури, будівництво та ремонт доріг, встановлення дитячих майданчиків. Крім того, планують працювати над залученням інвестицій та економічним розвитком громади, забезпеченням ефективного транспортного сполучення, а також сприяти розвитку малого та середнього бізнесу.

Нагадаємо, у Заставнівському районі вирішили об’єднатися три громади навколо сіл Вікно, Юрківці та селища міського типу Кострижівка.

Зокрема, до Вікнянської ОТГ виявили бажання увійти 6 сіл. Це – Вікно, Брідок, Митків, Онут, Самушин та Мосорівка. До Кострижівської ОТГ увійшли села Прилипче, Степанівка, Йосипівка, Звенячин та смт Кострижівка.

Джерело: http://www.ukrop.com.ua/

1