На Буковині УКРОП серед переможців місцевих виборів, а його кандидати стали депутатами

На Буковині УКРОП серед переможців місцевих виборів, а його кандидати стали депутатами

19.12.2016, 16:54

За результатами місцевих виборів в об'єднаних територіальних громадах 18 грудня, УКРОП  подолав прохідний бар'єр, а його кандидати стали депутатами Вижницької та Вашковецької рад ОТГ.   

Про це повідомляє прес-служба ЧОО ПП "Українське об'єднання патріотів - УКРОП".

Згідно з результатами народного волевиявлення, на виборах до Вижницької мicької об’єднаної територіальної громади  УКРОП заручився підтримкою 8,77% виборців, які взяли участь у голосуванні. 

На виборах до Вашковецької мicької об’єднаної територіальної громади  УКРОП підтримали 8,65% виборців. 

 Своїх кандидатів до Сторожинецької мicької об’єднаної територіальної громади  партія "Українське об'єднання патріотів - УКРОП" не висувала. 

Фактично кожен десятий виборець, який взяв участь у голосуванні,  віддав свій голос за кандидатів від УКРОПу.

Вибори в об’єднаних територіальних громадах 18 грудня стали першим серйозним випробуванням для УКРОПу після місцевих виборів 2015 року. І наша партія гідно його витримала!  Запорукою цього результату стало те, що УКРОП не на словах, а на ділі захищає громади.

Українські патріоти дякують землякам, які висловили їм довіру.  

Нагадаємо,  18-го грудня, на Бyковині пpoйшли вибopи до тpьох мicьких об’єднаних територіальних громад – Сторожинецької, Вашківецької та Вижницької. 

1


КОМЕНТАРІ (3)

Панове ткачуки, не хваліться своєю "жидівською" партією, ваші т.зв. "успіхи" дуже мізерні і незначні. Дуже скоро вас зрозуміють буковинці.

avatar

Юрій

19 грудня 2016 15:40

Юга,краше бутик жидом ніж таким тупим рагулем як ти...

avatar

укроп

24 грудня 2016 00:17

Назвіть, окрім Малишевського, хоч одного укропівця в області з розумом? На жаль, від євреїв наші укропівці взяли тільки хитрожопість і поножили її на хохляцку жадібність.

avatar

хитрожопі ткачуківці

24 грудня 2016 10:45